Μενού
Ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Ευάγγελος Αποστολάκης
Στέφανος Κασσελάκης και Ευάγγελος Αποστολάκης | EUROKINISSI / ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
  • Α-
  • Α+

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης μίλησε στο Action 24 και αναφέρθηκε στο τι θα γίνει με τη στρατιωτική θητεία του Στέφανου Κασσελάκη, για το σώμα, το μέρος και τη χρονική περίοδο που θα «υπηρετήσει» ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία.

«Η στράτευση προβλέπεται να γίνει με την κληρουχία του Μαρτίου, η οποία είναι γύρω στις 15 του μηνός, το δεύτερο δεκαπενθήμερο. Εκείνος έχει δικαίωμα, επειδή έχει ξεπεράσει τα 35, να διαλέξει και να ζητήσει μία ημερομηνία λίγο νωρίτερα από την ένταξη στην κληρουχία» είπε ο Ευάγγελος Αποστολάκης.

«Ποια είναι η τυπική διαδικασία. Ο πρόεδρος έχει αναβολή στράτευσης μέχρι το τέλος του 2023. Από τη στιγμή που έχει έρθει στην Ελλάδα λήγει η αναβολή του και πρέπει να στρατευτεί» σημείωσε παράλληλα.

«Επειδή μπαίνουν κι άλλα ζητήματα, γι' αυτό λέμε ότι μπορεί να χρειαστεί μία με δύο μέρες διαφοροποίησης. Θα παρουσιαστεί και θα καταταχθεί στο Στρατό Ξηράς, είναι κάτι που προβλέπεται» τόνισε, μεταξύ άλλων.

«Συνήθως οι  εξ' αναβολής μπαίνουν στον Στρατό Ξηράς και στην Αυλώνα. Είναι υποχρεωμένος να υπηρετήσει 20 ημέρες και το υπόλοιπο θα το εξαγοράσει» κατέληξε ο Ευάγγελος Αποστολάκης ως προς τη χρονική περίοδο που θα «υπηρετήσει» ο Στέφανος Κασσελάκης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA