Μενού
kasselakis-ahtsiogloy
Στέφανος Κασσελάκης και Έφη Αχτσιόγλου | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Συνέντευξη στην ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου παραχώρησε ο Στέφανος Κασσελάκης, ένας εκ των βασικών υποψηφιών για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, και αναφέρθηκε σε μία ευρεία σειρά θεμάτων όπως το ενδεχόμενο «τηλεμαχίας».

Μάλιστα, έστειλε μήνυμα στη συνυποψήφιά του, σημειώνοντας πως ότι το είχε ζητήσει ο ίδιος και δεν είχε γίνει αποδεκτό «Τώρα ο κόσμος μίλησε. Με ξεκάθαρο τρόπο. Όταν η κ. Αχτσιόγλου ζητούσε debate εγώ ήμουν στις λάσπες, με τον κόσμο που υποφέρει» υπογράμμισε, διαμηνύοντας ότι αυτό που μετράει είναι να απαντάμε στις ερωτήσεις του κόσμου.

«Ξεπερνάω τα μαχαιρώματα»

Σε ό,τι αφορά τις εσωκομματικές προστριβές, υπογράμμισε πως ξεπερνά τα μαχαιρώματα, διευκρίνισε ωστόσο ότι υπάρχει ένα όριο ανάμεσα στην ανοχή και στην αφέλεια.

«Με έχει πολεμήσει όλο το σύστημα. Αριστερά και δεξιά» είπε, διαμηνύοντας ότι δεν είναι δείγμα πολιτικού πολιτισμού να κατηγορείται από την ανθυποψήφιά του για «θολά νερά» ή να στοχοποιούνται οι ψηφοφόροι.

«Πρέπει κάποιος να μην φοβάται να χάσει. Εγώ δεν φοβάμαι» είπε χαρακτηριστικά.

Με ποιους θα πορευτεί

Ερωτηθείς με ποια στελέχη θα πορευθεί μετά τις εκλογές και αν επηρεάζεται από τον Παύλο Πολάκη, απάντησε ότι δεν έχει καμία συνδιαλλαγή με κανέναν. «Ούτε με τον Παύλο Πολάκη, ούτε με τον Νίκο Παππά. Η υποψηφιότητά μου προέκυψε από τον κόσμο».

Σε όσους τον κατηγορούν ότι κρατά κρυφό το πολιτικό του πρόγραμμα, τους παρέπεμψε στη σελίδα του όπου είναι ανηρτημένο από τον Αύγουστο.

«Όταν ζητάς να διοικήσεις τη ζωή του κόσμου, πρέπει να του λες και τι θα κάνεις. Είναι αλαζονεία να μην το κάνεις».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA