Μενού
Ο Στέφανος Κασσελάκης στη Ραμάλα
Επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στη Δυτική Όχθη | EUROKINISSI / ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΡΙΖΑ
  • Α-
  • Α+

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, με ανάρτησή του στα social media επιτέθηκε στον πρωθυπουργικό σχετικά με τις αναφορές του δεύτερου στο Παλαιστινιακό και στη διευθέτησή του.

Ο Στέφανος Κασσελάκης στάθηκε, μεταξύ άλλων, στον «οδικό χάρτη» που παρουσίασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την αναγνώριση του ανεξάρτητου κράτους της Παλαιστίνης κατά τη διάρκεια της χθεσινής του συνέντευξης στο Star.

«Οδικός χάρτης στη σφαγή ενός λαού δεν υπάρχει» έγραψε ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος ζήτησε από τον πρωθυπουργό να «προχωρήσει στην άμεση αναγνώριση του Παλαιστινιακού Κράτους».

Στέφανος Κασσελάκης: Η ανάρτηση - επίθεση στον Μητσοτάκη

«Δεν είναι ο σωστός χρόνος», δήλωσε χθες ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την αναγνώριση Παλαιστινιακού κράτους, αλλά θα ήθελε να το κάνει κάποτε, μετά την τήρηση ενός οδικού χάρτη. 

Ποιον οδικό χάρτη εννοεί; Τον οδικό χάρτη του Νετανιάχου; Τον οδικό χάρτη των εποικισμών που έχει καταδικάσει ο ΟΗΕ;

Οδικός χάρτης στη σφαγή ενός λαού δεν υπάρχει.

Ούτε υπάρχει πιο σωστός χρόνος από τώρα που όλη η Ευρώπη κινητοποιείται και ήδη τρεις χώρες, Ισπανία, Ιρλανδία, Νορβηγία προχώρησαν στην αναγνώριση.

Καλώ τον πρωθυπουργό να αφήσει τις υπεκφυγές και να προχωρήσει στην άμεση αναγνώριση του Παλαιστινιακού κράτους, που αποτελεί εχέγγυο ειρηνικής συμβίωσης του ισραηλινού και του παλαιστινιακού λαού στη Μέση Ανατολή.

Η Ελλάδα υπήρξε πάντα στη σωστή πλευρά της Ιστορίας ως προς την τήρηση του διεθνούς δικαίου και τους αγώνες των λαών για ανεξαρτησία. Καλώ τον πρωθυπουργό να μην αμαυρώσει αυτήν την εθνική μας παρακαταθήκη».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA