Μενού
kasselakis
Ο Στέφανος Κασσελάκης | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Τις πρώτες του δηλώσεις έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης ως νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ από τα γραφεία του κόμματος στην Κουμουνδούρου. Όπως ανακοίνωσε ο κ. Γιάννης Δρόσος, πρόεδρος της ΚΕΦΕ, ο νέος αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει ποσοστό 56,69% έναντι 43,31% της Έφης Αχτσιόγλου.

O νέος αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης αποθεώθηκε από τους υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑ που ήταν συγκεντρωμένοι έξω από τα γραφεία ενώ αρκετοί φώναζαν «Νάτος νάτος ο πρωθυπουργός» και «Στέφανε γερά, να πέσει η Δεξιά», «Στέφανε γερά, κυβέρνηση ξανά».

Ο κ. Κασσελάκης δήλωσε: «Σήμερα κέρδισε το φως και η ελπίδα συνολικά, κέρδισε το μέλλον. Η σκέψη μου στους πληγέντες της Θεσσαλίας που έχουν περάσει μεγάλες δυσκολίες και είναι αυτή τη στιγμή μόνοι τους και η πολιτεία πρέπει να πάρει μέτρα.

Ευχαριστώ στα 150.000 μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που ψήφισαν την περασμένη Κυριακή και σήμερα. Έδειξαν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εδώ, θα μείνει εδώ και θα κερδίσει. Θα τα αλλάξουμε μαζί όλα, ο μόνος τρόπος από τα μέλη για τα μέλη, από την κοινωνία για την κοινωνία.

Η υποψηφιότητα είναι κινηματική, ευχαριστώ τους εθελοντές όλων των συνυποψηφίων. Να ευχαριστήσω 30 μέλη κεντρικής επιτροπής που μου έδωσαν δυνατότητα να μιλήσω στην κοινωνία. Επέλεξαν φως. Αυτό χρειάζεται ο τόπος. Φως να νικήσουμε τις οικονομικές χειροπέδες που κρατάει νέους εγκλωβισμένους έξω από την πατρίδα.

Να ευχαριστήσων ολόψυχα τον Νίκο Παππά. Μέλος ομάδας ως πραγματικός σύντροφος. Το τελευταίο ευχαριστώ πάει στην οικογένειά μου. Ξαδέρφια, θείους, αδερφό, πατέρα, μητέρα. Πάνω από όλα να ευχαριστήσω τη δική μου προσωπική οικογένεια, χωρίς τους οποίους δεν θα ήμουν εδώ, τον Τάιλερ και τη σκυλίτσα.

Επικοινώνησα και έδωσα συγχαρητήρια στην Έφη Αχτσιόγλου για τον αγώνα της,  της είπα ότι την εκτιμώ πάρα πολύ και προσβλέπω στη συνεργασία της για να γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ μεγάλη παράταξη πάλι. Είμαστε εδώ χάρη στην κοινωνία, δεν είμαι φαινόμενο, είμαι εδώ λόγω της κοινωνίας.»

Καταλήγοντας είπε τρεις φορές τη φράση «Δεν θα σας προδώσω ποτέ».

«Αύριο αρχίζει η σκληρή δουλειά, σήμερα μπορείτε να χαμογελάσετε για τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ. Στον πόλεμο λένε ο πρώτος είναι πρώτος και ο δεύτερος τίποτα. Στους συντρόφους και ο δεύτερος είναι ο πρώτος. Το πρώτο μου ταξίδι θα είναι στην Κύπρο».

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA