Μενού
Ο Στέφανος Κασσελάκης και η Κατερίνα Σακελλαροπούλου
Η πρώτη συνάντηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ με την ΠτΔ | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Συνάντηση με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, είχε το πρωί της Τρίτης (03/10) ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος στη συνέχεια αναμένεται να συζητήσει με τον Νίκο Φίλη και να μεταβεί στην Κύπρο.

Φορώντας κουστούμι και συνοδευόμενος από τον διευθυντή του πολιτικού του γραφείου, Μανώλη Καπνισάκη και την εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος, Δώρα Αυγέρη, ο κ. Κασσελάκης μετέβη λίγο μετά τις 11:00 το πρωί στο Προεδρικό Μέγαρο, γεγονός που αποτελεί την πρώτη του συνάντηση με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια του διαλόγου που είχαν, δεν έλειψαν οι αναφορές στις πληγείσες –από τις κακοκαιρίες– περιοχές της Θεσσαλίας, ενώ η κα. Σακελλαροπούλου τού ευχήθηκε καλή τύχη στα καθήκοντά του.

Ο Στέφανος Κασσελάκης και η Κατερίνα Σακελλαροπούλου
Συνάντηση προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ με την ΠτΔ | Eurokinissi

 

Ο Στέφανος Κασσελάκης και η Κατερίνα Σακελλαροπούλου
Συνάντηση προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ με την ΠτΔ | Eurokinissi

Στέφανος Κασσελάκης: Οι αναφορές του στη Θεσσαλία

Όπως ειπώθηκε, χθες ο Στέφανος Κασσελάκης μετέβη στη Θεσσαλία, όπου πραγματοποίησε «αυτοψία» στις περιοχές που επλήγησαν κατά τη διάρκεια του καταστροφικού περάσματος της κακοκαιρίας Daniel και Elias.

«Είδα χθες δια ζώσης τα προβλήματα, συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη άμεσης αρωγής από την Πολιτεία. Ό,τι μπορούμε να κάνουμε από μεριάς μας ως αξιωματική αντιπολίτευση θα το κάνουμε» είπε χαρακτηριστικά.

Οι αναφορές της Κατερίνας Σακελλαροπούλου στην κλιματική κρίση

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας αναφερόμενη στην κλιματική κρίση, τόνισε ότι χρειάζεται να είναι έτοιμος ο κρατικός μηχανισμός η αυτοδιοίκηση αλλά και οι τοπικές κοινωνίες. «Χρειάζονται συναινέσεις όπου μπορούμε γιατί χρειάζεται η συνεργασία όλων για να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις. Τι θα γίνει όταν θα σβήσουν τα φώτα», σημείωσε.

«Η κλιματική κρίση θα μας ακολουθεί για καιρό και από μεριάς μας θα είμαστε υπέρ της συναίνεσης όπου θα υπάρχει πρόληψη με αποδοτικό τρόπο» απάντησε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA