Μενού
Βασίλης Στίγκας
Βασίλης Στίγκας | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Ο Βασίλης Στίγκας σχολίασε σήμερα τις ραγδαίες εξελίξεις εντός του κόμματος των Σπαρτιατών, μετά την έγκληση 11 βουλευτών του από τον Άρειο Πάγο για εξαπάτηση εκλογέων, θεωρώντας πως ο Ηλίας Κασιδιάρης δεν είναι αναμεμειγμένος στην υπόθεση.

Μιλώντας στο Open σήμερα (27/10), ο ηγέτης των Σπαρτιατών αρνήθηκε τις κατηγορίες που θέλουν το νεοϊδρυθέν κόμμα να είναι μαριονέτα του πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής, ενώ εκτιμά ότι οι κομπίνες με τις κρατικές επιχορηγήσεις είχαν πίσω τους πολλαπλά πρόσωπα, χωρίς να επεκτείνεται.

«Δεν κατονόμασα τον Κασιδιάρη»

Σχετικά με τις καταγγελίες που ο ίδιος κατέθεσε, αλλά και τον φερόμενο ρόλο του Ηλία Κασιδιάρη, ο κ. Στίγκας σχολίασε: «Δεν κατονόμασα εγώ ποτέ τον Ηλία Κασιδιάρη. Είχα πει τότε πως εξωθεσμικά κέντρα μπορεί να κινούν κάποια νήματα».

Όταν η δημοσιογράφος τον ρώτησε ποιος είναι ο «νονός» πίσω από τη greek mafia, απάντησε: «Δεν μπορεί να είναι μόνο ένα πρόσωπο, ή μπορεί να είναι και μέθοδοι που ανήκουν στη μαφία».

Ο αρχηγός των Σπαρτιατών τόνισε πως και οι 11 βουλευτές που κλήθηκαν θα συναινέσουν στην άρση της ασυλίας τους, καθώς δεν έχουν κάτι να κρύψουν κατά τον ίδιο. Δήλωσε επίσης πως η κατάσταση εντός της κοινοβουλευτικής του ομάδας είναι σταθερή.

Όσον αφορά για τις κατηγορίες περί κατάχρησης κρατικών χρηματοδοτήσεων, ο κ. Στίγκας είπε: «Ήταν από τις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει, όπως αυτή τη στιγμή που μιλάμε, υπάρχουν άλλα σενάρια, που λένε ότι θα γίνουν εκλογές, θα μοιραστούν οι έδρες των Σπαρτιατών. Κάποιοι ορέγονται αυτή τη στιγμή που μιλάμε και τις έδρες ακόμα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA