Με την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Στέφανου Κασσελάκη, σύμφωνα με πληροφορίες, προς τα τέλη της εβδομάδας η ομάδα των «87» αναζητεί το ιδανικό πρόσωπο που θα τους εκπροσωπήσει.
Σήμερα (17/09) συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία ενόψει και της Κεντρικής Επιτροπής του Σαββατοκύριακου και το θερμόμετρο συνεχίζει να χτυπάει «κόκκινο» στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ.
Τα στρατόπεδα οργανώνονται και σχεδιάζουν την στρατηγική τους και μελετούν όλα τα ενδεχόμενα.
Τα τρία σενάρια
Οι φωνές για διαγραφή του Στέφανου Κασσελάκη πληθαίνουν στους «87» ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως τρία είναι τα σενάρια που έχουν πέσει στο τραπέζι.
Υπάρχουν εκείνοι που εκτιμούν ότι η οργάνωση των δυνάμεων στη βάση μπορεί να στείλει μήνυμα στον κ.Κασσελάκη που θα επιβεβαιώνει την καθαίρεσή του.
Υπάρχει το σενάριο να μην επικυρωθεί η υποψηφιότητά του ύστερα απο εισηγήσεις που θα γίνουν στα όργανα με αφορμή τις κινήσεις που κάνει προς το κόμμα με αιχμή και την άρση του πληρεξούσιου προς τον οικονομικό διευθυντή αλλά και αυτό της παραπομπής του στην Επιτροπή δεοντολογίας.
Την ίδια ώρα ο πρώην πρόεδρος, καλυμμένος πλέον νομικά με το πληρεξούσιο, συνεχίζει τις επαφές του με περισσότερους απο δέκα βουλευτές αλλά και στελέχη ρίχνοντας το βαρος του στην περιφέρεια.
Αναβρασμός στους «87» για τον υποψήφιο
Από την άλλη πλευρά στους «87» υπάρχει αναβρασμός αναζητώντας τον ή την υποψήφια.
Συζητήσεις και ζυμώσεις είναι σε εξέλιξη στο δρόμο προς την σωστή επιλογή του προσώπου που θα έχει την δυναμική στη βάση αλλά και θα είναι θεσμικό, πιστό στις αρχές του ΣΥΡΙΖΑ.
Εντείνεται το πρέσινγκ στην Όλγα Γεροβασίλη ενώ και ο Σωκράτης Φάμελλος παραμένει ως ένα ισχυρό ενδεχόμενο με την ομιλία του στη συνεδρίαση του Σαββατοκύριακου να αναμένεται αποκαλυπτική.
Στην κομβική συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής θα φανεί ένα πρώτο δείγμα των κινήσεών τους καθώς και του Παύλου Πολάκη αλλά και του Νίκου Παππά.
Το θέμα της ημερομηνίας των εκλογών και το αίτημα Κασσελάκη αλλά και Πολάκη να τρέξουν πιο γρήγορα οι διαδικασίες, θα είναι στην ατζέντα.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.