Μενού
nikos-androulakis
Νίκος Ανδρουλάκης | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, επισκέπτεται αυτήν την ώρα την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Γεωργία Αδειλίνη, όπου καταθέτει αίτημα για τα Τέμπη, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Νωρίτερα ο κ. Ανδρουλάκης παραχώρησε συνέντευξη στον ΑΝΤ1 όπου τόνισε: «Θα κάνω αίτημα στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου να ερευνήσει την υπόθεση με βάσει τα δημοσιεύματα του Βήματος και της Καθημερινής.

Δεν μπορεί την ώρα που θρηνούσε όλη η Ελλάδα, κάποιοι να πάνε να πάρουν τις συνομιλίες, να τις χαλκεύσουν και να τις δώσουν στην δημοσιότητα. Δεν ξέρω αν είναι το ίδιο πρόσωπο που πήρε και χάλκευσε τις συνομιλίες».

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, έχοντας διαρκώς στραμμένα τα πυρά του προς το Μαξίμου, είπε ότι «διαφθορά, συγκάλυψη, ατιμωρησία. Αυτό είναι το μοτίβο της ΝΔ σε μια σειρά από σκάνδαλα...».

Αναφερόμενος στις παραιτήσεις των Παπασταύρου και Μπρατάκου, ο Νίκος Ανδρουλάκης κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι «είναι αναξιόπιστος, είναι ένας πρωθυπουργός που δεν τιμά την καρέκλα του πρωθυπουργού» και ανέφερε ότι «τώρα τον πιάσαμε για άλλη μια φορά με την γίδα στην πλάτη».

«Δεν τους παραίτησε ο κ. Μηστοτάκης, εμείς τους παραιτήσαμε και εγώ προσωπικά με τις αποκαλύψεις στην Βουλή, αλλιώς θα ήταν ακόμη υπουργοί», είπε ακόμα ο κ. Ανδρουλάκης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA