Μενού
stefanos kasselakis distomo
Ο Στέφανος Κασσελάκης στο Δίστομο | Twitter/@skasselakis
  • Α-
  • Α+

Ο Στέφανος Κασσελάκης κάνοντας χρήση του δικαιώματος της εξόδου του, επισκέφθηκε το Δίστομο με το άγημα παρέλασης στο οποίο συμμετέχει και με το οποίο θα παρελάσει την Δευτέρα 25η Μαρτίου στη Θήβα.

Σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα, τονίζει σχετικά με την έξοδό του:

«Σήμερα είμαι εξοδούχος στρατιώτης. Ας ειρωνευτούν μερικές "πατριωτικές" κραυγές το ότι δικαιούμαι κιόλας έξοδο με θητεία μόνο 20 ημερών. Ας ειρωνευτούν και το ότι υπηρετώ μόνο 20 μέρες.

Δεν έφτιαξα τον νόμο. Τον τηρώ. Όπως θα τηρώ κάθε νόμο της χώρας, από όποια θέση».

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εξηγεί για ποιο λόγο επέλεξε να επισκεφθεί το Δίστομο, «εκεί που το 1944 οι ναζί έσφαξαν 229 αμάχους Έλληνες» ενώ αφήνει σαφείς αιχμές για την υπόθεση των Τεμπών και την αντιπαράθεση με την κυβέρνηση για το ζήτημα της συγκάλυψης.

«Ένα αποτρόπαιο έγκλημα που μας υπενθυμίζει το δίκαιο αίτημά μας για τις γερμανικές αποζημιώσεις, το οποίο έθεσα στον Γερμανό Πρέσβη όταν τον συνάντησα και το οποίο θα διεκδικήσω ένθερμα. 

Πήγα στο Δίστομο με το άγημα παρελάσεως στο οποίο συμμετέχω, το άγημα που θα παρελάσει αύριο στη Θήβα, για να τιμήσει την ελληνική Επανάσταση.

Πήγα με τους φαντάρους που με ενθουσιασμό με συνόδεψαν – επειδή εκείνοι είναι οι πραγματικοί πατριώτες της χώρας μας, επειδή εκείνοι είναι υπερήφανοι για το έθνος μας, αν και είναι απογοητευμένοι από τη χώρα μας.

Και όσο εγώ ετοιμαζόμουν να παρελάσω για την πατρίδα μου, κάποιοι παρήλαυναν με ομοφοβικά ομοιώματα - καρνάβαλους.

Αναρωτιέμαι: Τι ακριβώς φοβούνται; Γιατί τόσο μένος;

Μένος που ενώνεται με εκείνο από τόσες εφημερίδες και site. Ένας πηχτός χυλός από fake news, χλευασμό, καθημερινή διαπόμπευση.  

Ένα ολόκληρο Σύστημα με κοινό στόχο έναν μόνο άνθρωπο. Έτσι συμβαίνει όταν κανείς δε σε κρατάει από πουθενά.»

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA