Μενού
Στο Φανάρι ο Στέφανος Κασσελάκης για τα Θεοφάνια
Στο Φανάρι ο Στέφανος Κασσελάκης για τα Θεοφάνια | (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)
  • Α-
  • Α+

Στον πατριαρχικό ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου στο Φανάρι βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου, 6 Ιανουαρίου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης για τη Θεία Λειτουργία για τα Θεοφάνια.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, αμέσως μετά την τελετή του Αγιασμού των Υδάτων, δήλωσε: «Χρόνια πολλά, καλή χρονιά σε όλους τους Έλληνες όπου και να βρίσκονται. Είναι μεγάλη μου τιμή και είμαι ευγνώμων στον Οικουμενικό Πατριάρχη που με προσκάλεσε, να είμαι εδώ στα Φώτα, στο Οικουμενικό Πατριαρχείο.

Είναι μία γιορτινή μέρα, μεγάλη μέρα για την Ορθοδοξία, όπου πρέπει να κάνουμε πράξη αυτό που είπε και ο Παναγιότατος στο κήρυγμα του. Αυτό το πνευματικό υπόβαθρο της πίστης μας να γίνει πράξη στην ειρήνη, έτσι ώστε να μπορέσουμε να φέρουμε ειρήνη στη γειτονιά μας, αλλά και κοινωνική ειρήνη μέσα στην Ελλάδα.

Εύχομαι από καρδιάς να φωτίσει το άγιο πνεύμα όλους τους Έλληνες, να μπορέσουμε να γίνουμε ο καλύτερος μας εαυτός, να έχουμε αλληλεγγύη μεταξύ μας, υγεία στο νέο έτος και ειλικρινά καλή χρονιά, χαμόγελο και όλοι μαζί για τον ελληνισμό, όπου και αν είμαστε».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA