Μενού
Μητσοτάκης - Κασσελάκης
Μητσοτάκης - Κασσελάκης | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Πολιτική θύελλα και αντιδράσεις έχουν ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες με αφορμή συνέντευξη του Μανώλη Καπνισάκη στη εφημερίδα Documento.

Ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του νυν προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης αρνήθηκε πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη να γίνει υπουργός το 2019.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, χαρακτήρισε αποκύημα επιστημονικής φαντασίας, τις δηλώσεις του Μανώλη Καπνισάκη.

Επιπλέον, ακόμη ένα πρόσωπο εμπλεκόμενο στα σενάρια, ο Αντώνης Διαματάρης, πήρε θέση μέσω Twitter.

«Το δημοσίευμα της εφημερίδας Documento ότι δήθεν εγώ πρότεινα στον Στέφανο Κασσελάκη εκ μέρους του Κυριάκου Μητσοτάκη θέση υπουργού μετά τις εκλογές του 2019 και εκείνος αρνήθηκε είναι απολύτως ψευδές. Αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας», έγραψε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Διαματάρης.

documento kasselakis

Αντιδράσεις στην Κουμουνδούρου

Μετά τις διαψεύσεις του δημοσιεύματος, πηγές στην Κουμουνδούρου τόνιζαν χαρακτηριστικά: «Επειδή μιλά αβίαστα για fake news ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, βάζει το χέρι του στη φωτιά ότι έχει σωστή ενημέρωση από τον Προϊστάμενό του;».

«Ο κ. Μαρινάκης επιχειρεί να εμφανίσει τον κ. Κασσελάκη ως "αρθρογράφο υποστηρικτή" του κ. Μητσοτάκη. Μάλλον αγνοεί ότι ο τελευταίος είχε ζητήσει προσωπικά τη βοήθεια του κ. Κασσελάκη για οικογενειακά του ζητήματα, εκφράζοντάς του επανειλημμένως την εκτίμησή του», σημειώνουν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

«Επίσης, αν ο κ. Μαρινάκης δεν έχει ενημέρωση από τον Προϊστάμενό του σχετικά με το ποιο ήταν το προτεινόμενο Υπουργείο πριν από τις εκλογές του 2019, ας ενημερωθεί από τον κ. Διαματάρη», τονίζουν χαρακτηριστικά.

Επίσης, πηγές από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπογραμμίζουν: «Ο κ. Διαματάρης ουσιαστικά διατείνεται ότι η πρόταση για την ανάληψη υπουργείου από τον κ. Κασσελάκη έγινε με δική του πρωτοβουλία και χωρίς την έγκριση του κ. Μητσοτάκη».

Κουμουνδούρου: Αυτή είναι η αλήθεια

«Βολική απάντηση και υπεκφυγή, η οποία γίνεται ακόμη πιο βολική με την αναφορά ότι η πρόταση έγινε “μετά τις εθνικές εκλογές”», προσθέτουν.

Στον ΣΥΡΙΖΑ τονίζουν επίσης ότι «η αλήθεια είναι ότι έγινε προ των εκλογών του 2019, όπως ακριβώς το ανέφερε ο διευθυντής του γραφείου του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ. Αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA