Μενού
Χαράλαμπος Κατσιβαρδάς
Χαράλαμπος Κατσιβαρδάς | ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ/EUROKNISSI
  • Α-
  • Α+

Βουλευτές που εξελέγησαν με τους Σπαρτιάτες έχουν αρχίσει να δίνουν εξηγήσεις στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Γεωργία Αδειλίνη, όσον αφορά στις καταγγελίες του Προέδρου του κόμματος Βασίλη Στίγκα περί «Greek mafia» και εκβιασμών.

Κρίνονται ως ύποπτοι τέλεσης του αδικήματος της εξαπάτησης  εκλογικού σώματος. 

Μέχρι στιγμής, έχουν δώσει εξηγήσεις πέντε άτομα, μεταξύ των οποίων είναι ο ανεξάρτητος, πλέον, βουλευτής Χαράλαμπος Κατσιβαρδάς που κατέθεσε σήμερα, Πέμπτη (29/2), πολυσέλιδο υπόμνημα στην εισαγγελέα.

Σε δηλώσεις του ο κ. Κατσιβαρδάς είπε, μεταξύ άλλων, ότι τα όσα έχει υποστηρίξει ο Βασίλης Στίγκας είναι «ψεύδη και συκοφαντίες» και πως «ο κ.Στίγκας έχει σκοπό να αποσείσει ευθύνες τρίτων και να με καταστήσει εξιλαστήριο θύμα, αλλά έχω δώσει απαντήσεις με δυο μηνύσεις και τέσσερις αγωγές που έχω ήδη καταθέσει. Το κατηγορητήριο θα καταρρεύσει».

Από την πλευρά του ο δικηγόρος του Βασίλης Καπερνάρος δήλωσε ότι: «Είναι μια υπόθεση η οποία είναι κατασκευασμένη και εκτός πλαισίου για να εξυπηρετήσει πολιτικές σκοπιμότητες».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA