Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε τον Γιώργο Μυλωνάκη για τρίτη φορά στον Ευαγγελισμό, πριν από λίγο.
Ο πρωθυπουργός μετέβη στο νοσοκομείο μετά τις ομιλίες του στη Βουλή, ώστε να ενημερωθεί από κοντά για την πορεία της υγείας του κ. Μυλωνάκη.
Δείτε βίντεο του Orange Press Agency:
Επισκέψεις από φίλους, συνεργάτες, υπουργούς, βουλευτές και στελέχη της κυβέρνησης και της Νέας Δημοκρατίας, δέχεται καθ' όλη τη διάρκεια της μέρας ο Γιώργος Μυλωνάκης. Ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, στενός συνεργάτης του κ. Μητσοτάκη, νοσηλεύεται διασωληνωμένος στον «Ευαγγελισμό», με το νέο ιατρικό ανακοινωθέν να αναφέρει ότι η κατάστασή του είναι σταθερή.
Διαβάστε επίσης: Γιώργος Μυλωνάκης: Τα τελευταία νέα για την υγεία του - Τι λέει το νέο ιατρικό ανακοινωθέν
Στον «Ευαγγελισμό» βρέθηκαν σήμερα, μεταξύ άλλων, οι Άδωνις Γεωργιάδης, Σταύρος Καλαφάτης, Λίνα Μενδώνη, Μάριος Θεμιστοκλέους, Κώστας Κατσαφάδος, Ειρήνη Αγαπηδάκη, Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, Χρήστος Ζωγράφος, η Μάρα Ζαχαρέα.
- Κυψέλη: Το τσιμέντο δεν ήταν ούτε αθηναϊκός σχιστόλιθος - Τι είναι το υλικό και η σύνδεση με ρήγμα
- Κεφαλονιά: «Ήρθαν με σχέδιο» ξεσπά ο πατέρας της Μυρτούς - Το μήνυμα που έστειλε ο 23χρονος
- Γλυφάδα: Στον εισαγγελέα η μητέρα ενός από τους ανήλικους που φέρονται να βανδάλισαν το σχολείο
- Τόσο κοστίζει το πιο ακριβό εισιτήριο για τη συναυλία της Άννας Βίσση στο ΟΑΚΑ
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.