Μενού
tsipras sakellaridis
Αλέξης Τσίπρας - Γαβριήλ Σακελλαρίδης | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Ο Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκε το απόγευμα της Τρίτης (14/11) με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη σε ταβέρνα της Νέας Σμύρνης, χωρίς να γίνει γνωστό το περιεχόμενο των συνομιλιών τους.

Πρόκειται όμως για μία κίνηση που θα προκαλέσει συζητήσεις εν μέσω των ραγδαίων εξελίξεων που σημειώνονται στον ΣΥΡΙΖΑ και τις αποχωρήσεις βουλευτών και στελεχών του κόμματος.

Μετά τις ηχηρές αποχωρήσεις πολλοί θα αναρωτηθούν εάν αυτή η επαφή Τσίπρα - Σακελλαρίδη μπορεί να σημάνει κάποια πολιτική εξέλιξη ή και επιστροφή στο πολιτικό προσκήνιο του πρώην κυβερνητικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης ήταν στη θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου της κυβέρνησης Τσίπρα και τον Νοέμβριο του 2015 είχε παραιτηθεί από το βουλευτικό αξίωμα κατόπιν απαίτησης Τσίπρα με αφορμή την μη παρουσία του σε ψηφοφορία στη Βουλή που αφορούσε μνημονιακές υποχρεώσεις.

«Μου αρέσει η παρουσία Σακελλαρίδη»

Την συνάντηση των δύο αντρών, σχολίασε στον ΣΚΑΪ, ο Γιώργος Βαρεμένος λέγοντας: «Εμένα μου αρέσει η παρουσία του κ. Σακελλαρίδη όταν ήταν κυβερνητικός εκπρόσωπος είχε δείξει ήθος και εντιμότητα το 2015 και όταν είχε αποχωρήσει.

Θέλω να πιστεύω ότι μέσα από αυτή τη κατάσταση που έχει και στοιχεία κατάθλιψης, ότι θα βγει κάτι αισιόδοξο, μακάρι να είναι όλο αυτό "οδύνες τοκετού". Δεν ξέρω αν θέλει επιστροφή ο κ. Σακελλαρίδης»

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA