Μενού
mitsotakis kiriakos
O Kυριάκος Μητσοτάκης στον ΑΝΤ1
  • Α-
  • Α+

Την ερχόμενη Τετάρτη, 1η Νοεμβρίου θα συναντηθούν ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης. Αυτή θα είναι η πρώτη συνάντηση των δύο πολιτικών αρχηγών από την επικράτηση του κ. Κασσελάκη στις εσωκομματικές εκλογές. Όπως αποκάλυψε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, το ραντεβού θα πραγματοποιηθεί στο γραφείο του πρωθυπουργού στη Βουλή.

Σημειώνεται πως την ίδια ημέρα ο κ. Μητσοτάκης αναμένεται να μιλήσει στη Βουλή, με αφορμή το σχέδιο νόμου του υπουργείου Εσωτερικών για τις διοικήσεις των νοσοκομείων. 

 

Στην ΚΟ ομάδα ο Κασσελάκης

Αύριο, Τρίτη, ο Στέφανος Κασσελάκης θα βρεθεί ενώπιον των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για πρώτη φορά μετά τις διαγραφές των Φίλη, Σκουρλέτη, Τζουμάκα και Βίτσα. Θα πρόκειται, όπως σημειώνει η στήλη Μαξιμιλιανός, για μια συνεδρίαση της ΚΟ που αναμφίβολα θα αποτυπώσει το κλίμα στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ και θα δώσει την ευκαιρία στον κ. Κασσελάκη να στείλει εκ νέου μηνύματα ενότητας πριν οι βουλευτές του κόμματος εκδηλώσουν τη δυσαρέσκεια τους για όσα έχουν γίνει εν τη απουσία του Προέδρου στις ΗΠΑ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA