Αύριο, Τετάρτη 5 Μαρτίου στις 14:00 θα συναντηθεί ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, με τον ανεξάρτητο βουλευτή Πέτρο Παππά.
Όπως όλα δείχνουν, ο βουλευτής Κιλκίς θα προσχωρήσει στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Στις εθνικές εκλογές του Μαΐου και του Ιουνίου 2023 ο Πέτρος Παππάς εκλέχθηκε βουλευτής Κιλκίς με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Στις 9 Νοεμβρίου 2024, αποχώρησε από το κόμμα και με επιστολή του στον Πρόεδρο της Βουλής, δήλωσε την ανεξαρτητοποίησή του.
- Μυτιλήνη: Πυροσβεστικό αεροσκάφος «καρφώθηκε» με τη μύτη στο αεροδρόμιο
- Γιατί δεν αναρτήθηκαν αφίσες του Pride στο Μετρό; Η απάντηση - εξήγηση της ΣΤΑΣΥ
- Οι προβλέψεις Καμμένου για τις εκλογές: «Πολύ πάνω από 10% η Καρυστιανού, πιθανώς εκτός Βουλής το ΠΑΣΟΚ»
- «Eάν δεν είσαι εντάξει με το θέαμα, το πρόβλημα είναι δικό σου» - Η Τούνη απαντά για το μέγεθος του μαγιό της
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.