Μενού
ΣΥΡΙΖΑ
ΣΥΡΙΖΑ | ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, με τον πρόεδρο του κόμματος, Στέφανο Κασσελάκη, να συμμετάσχει μέσω Zoom καθώς βρίσκεται στην Αρκαδία.

Όπως γίνεται γνωστό, δόθηκε έμφαση σε τρία θέματα και αποφασίστηκε να γίνονται συχνά συνεδριάσεις, με την επόμενη το ερχόμενο Σάββατο (9/3) μέσω Zoom.

Ειδικότερα, στη σημερινή συνεδρίαση δόθηκε έμφαση στο θέμα των μη κρατικών Πανεπιστημίων και αποφασίστηκε να δοθεί ιδιαίτερο βάρος στο ζήτημα και να κατατεθούν αντιπροτάσεις από το κόμμα για την ενίσχυση των δημοσίων Πανεπιστημίων. 

Το δεύτερο θέμα στο οποίο στάθηκε το Εκτελεστικό Γραφείο ήταν αυτό των Τεμπών, με το κόμμα να παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις και οι αντιδράσεις να είναι ανάλογες αυτών. 

Τέλος, στο τραπέζι έπεσε και το θέμα που έχει ανακύψει με την ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, και τα email που έστειλε σε απόδημους Έλληνες. Στη γραμμή που έχει χαράξει και ο ίδιος ο κ. Κασσελάκης, τονίστηκε πως η υπουργός Εσωτερικών, Νίκη Κεραμέως, θα πρέπει να δώσει άμεσα απαντήσεις για το πώς διέρρευσαν τα στοιχεία στην κα Ασημακοπούλου. 

Στην εισήγησή του ο πρόεδρος του κόμματος τόνισε ότι πρέπει ο ΣΥΡΙΖΑ να επιμείνει στην αντισυνταγματικότητα του νόμου για τα μη κρατική πανεπιστήμια και στάθηκε στην ανάγκη να παρουσιαστεί το ευρωπαϊκό πρόγραμμα του κόμματος.

 Η παρουσίαση αυτή, κατά πληροφορίες, μπορεί να γίνει την Τρίτη (12/3), από τον ίδιο τον κ. Κασσελάκη, σε εκδήλωση του κόμματος. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA