Ξεκινά περίπου στη μία το μεσημέρι σήμερα (21/09) η κρίσιμη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, κατά την οποία, μεταξύ άλλων, θα τεθεί επί τάπητος το εγχείρημα του προσεχούς Συνεδρίου και το χρονοδιάγραμμα των εσωκομματικών εκλογών για την ανάδειξη προέδρου.
Σύμφωνα με την εισήγηση της Πολιτικής Γραμματείας, στις 19-20 Οκτωβρίου θα γίνει η εκλογή συνέδρων για το έκτακτο Συνέδριο που θα διεξαχθεί στο διάστημα από την 1η μέχρι τις 3 Νοεμβρίου.
Η εκλογή αρχηγού θα πραγματοποιηθεί στις 24 Νοεμβρίου.
Όπως αναφέρει το Orange Press Agency, ήδη εντός και εκτός της αίθουσας έχουν σχηματιστεί «πηγαδάκια», με αρκετούς εκ των συνέδρων να ρωτούν τους υπευθύνους πώς θα «τρέξει» η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων -πρόκειται για ένα από τα βασικά ζητήματα που θα συζητηθούν σήμερα, με κάποιους, όπως η πλευρά Πολάκη, να προκρίνουν διαδικασίες «εξπρές».
- Εξάρχεια: Το σενάριο που ερευνά η ΕΛ.ΑΣ. - Τραγική φιγούρα ο πιστός σκύλος που δεν εγκατέλειπε τη σορό
- Μακριά αλλά τρομερό φαγητό: Αυτό είναι το πιο αδικημένο ελληνικό νησί για διακοπές
- Σκύλος 90FM: Ποιος βρίσκεται πίσω από τον πιο καλτ ραδιοφωνικό σταθμό της επαρχίας
- «Η αυτοκτονία δεν είναι τυχαία πράξη»: Πώς λειτουργεί από μέσα η Γραμμή Παρέμβασης 1018
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.