Συνεδριάζουν το πρωί της Τρίτης (28/11) οι αποχωρήσαντες από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ βουλευτές.
Οι 11 ανεξάρτητοι βουλευτές θα συνεδριάζουν αύριο στις 20:00 και τονίζουν την ανάγκη συγκρότησης εναλλακτικού σχεδίου απέναντι στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.
Στόχος του συντονισμού τους θα είναι η δημιουργία Κοινοβουλευτικής Ομάδας που θα εκφράζει μία σύγχρονη προοδευτική, αριστερή και οικολογική πολιτική πρόταση.
Η συζήτηση του προϋπολογισμού των επόμενων ημερών θα δώσει την πρώτη ευκαιρία για μία μαχητική αντιπολίτευση απέναντι στην κυβέρνηση της ΝΔ, με ταυτόχρονη τεκμηρίωση αυτής της εναλλακτικής προοδευτικής πρότασης.
Σύμφωνα με συγκλίνουσες πληροφορίες, επικεφαλής της νέας Κ.Ο. αναμένεται να αναλάβει ο Αλέξης Χαρίτσης.
Το επόμενο διάστημα αναμένεται να κινηθούν και οι διαδικασίες για την ίδρυση νέου κόμματος, που ίσως κατέλθει και στις επικείμενες ευρωεκλογές.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.