Με ομιλίες κορυφαίων υπουργών της κυβέρνησης, αναμένεται το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου, η τέταρτη ημέρα συζήτησης για τον κρατικό προϋπολογισμό του 2025.
Στη συζήτηση έχουν προγραμματιστεί να μιλήσουν, μεταξύ άλλων, οι υπουργοί Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης, Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, Παιδείας, Κυριάκος Πιερρακάκης και Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, όπως επίσης και δεκάδες βουλευτές όλων των παρατάξεων.
Αναμένονται, επίσης, παρεμβάσεις των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων κομμάτων, και, ενδεχομένως, πολιτικών αρχηγών.
Προϋπολογισμός 2025: Την Κυριακή η ψηφοφορία
Η πενθήμερη συζήτηση του προϋπολογισμού θα συνεχιστεί την Κυριακή, οπότε αναμένεται με ενδιαφέρον η αντιπαράθεση μεταξύ του πρωθυπουργού, του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης και των υπόλοιπων αρχηγών και θα ολοκληρωθεί αύριο (15/12) το βράδυ.
Αμέσως μετά, θα ακολουθήσει ονομαστική φανερή ψηφοφορία, η οποία -κατά παράδοση- επέχει θέση ψήφου εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση.
- Έκρηξη στα Εξαμίλια: Τρεις συλλήψεις για την τραγωδία στο εργοστάσιο
- Ο Τραμπ έκανε τη νύχτα-μέρα: Η ανύπαρκτη ιστορία που παρουσίασε ως πραγματικό γεγονός
- Η νέα ημερομηνία των εκλογών, η εκτίμηση του Ανδρουλάκη και τα καλά νέα για το βουνό των Θεών
- Οι κοσμογονικές αλλαγές στον ΑΝΤ1 και η «Σιδηρία Κυρία» που βρίσκεται μια ανάσα μακριά
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.