Αλλαγές σε επίπεδο προσώπων αναμένονται το επόμενο διάστημα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Παύλος Πολάκης αναλαμβάνει από σήμερα το ρόλο του συντονιστή του κοινοβουλευτικού έργου (συντονιστής Τομεαρχών), όπως προέκυψε από την ψηφοφορία για τη στελέχωση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, μετά από εισήγηση του Στέφανου Κασσελάκη.
Τα πρόσωπα
Η Θεοδώρα Τζάκρη αναλαμβάνει νέα γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι θα είναι ο Νίκος Παππάς, ο Θεόφιλος Ξανθόπουλος και ο Διονύσης Καλαματιανός, ενώ διευθυντής της ΚΟ θα είναι ο Γιώργος Τσίπρας.
Οι παραπάνω ήταν οι εισηγήσεις του Στέφανου Κασσελάκη, που εν τέλει επικυρώθηκαν μετά από σχετική ψηφοφορία.
- Πυροβολισμοί σε ΕΦΚΑ: Αυτός είναι ο 89χρονος «πιστολέρο» - Τι ρούχα φορά σύμφωνα με μαρτυρίες
- Ελπίδα Μαζαράκη: Πέθανε η γνωστή ηθοποιός - Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα
- «Ακόμα και εμείς οι Βούλγαροι πάμε Ελλάδα» - Διαφήμιση του βουλγαρικού τουρισμού κατέληξε σε φιάσκο
- Έμεινε άυπνος για 11 μέρες, έσπασε το Ρεκόρ Γκίνες, αλλά άρχισε να πληρώνει το τίμημα 30 χρόνια μετά
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.