Μενού
petros pappas
Ο Πέτρος Παππάς. | ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+

Ο βουλευτής Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Παππάς αναλαμβάνει Αναπληρωτής Τομεάρχης Υγείας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε η Κουμουνδούρου το απόγευμα της Κυριακής (31/03).

Ο Πέτρος Παππάς είναι ειδικός Γενικός-Οικογενειακός Ιατρός, εξειδικευμένος στην Επείγουσα Ιατρική με μετεκπαιδεύσεις στον Σακχαρώδη Διαβήτη και στην Ψυχολογία των ασθενών.

Εργάζεται ως ιατρός στο ΕΣΥ από το 2006. Από το 2019 διευθύνει τον Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς.

Επιπλέον, είναι από το 2015 Διδάκτορας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Πέτρος Παππάς: Το βιογραφικό του

Διδάσκει Γηριατρική στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο, είναι συντονιστής εκπαίδευσης των Γενικών Ιατρών στο νομό Κιλκίς και από το 2012 έως το 2019 ήταν συνεργάτης-εκπαιδευτής των φοιτητών Ιατρικής του Α.Π.Θ στη Γενική Ιατρική.

Ως καθηγητής έχει διδάξει υγειονομικά και ιατρικά μαθήματα σε δημόσια και ιδιωτικά Ι.Ε.Κ και υπήρξε βαθμολογητής και εξεταστής στις εξετάσεις πιστοποίησης των φοιτητών.

Είναι μέλος της Επιτροπής Εκπαίδευσης της Ελληνικής Εταιρείας Γενικής-Οικογενειακής Ιατρικής με δράσεις που αφορούν την εκπαίδευση των νεότερων συναδέλφων του.

Google News

Αυτό το άρθρο στο Reader δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να υποκαταστήσει τη γνωμάτευση ενός ιατρού. Για οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας έχετε, θα πρέπει να απευθυνθείτε σε κάποιο επαγγελματία υγείας.

BEST OF LIQUID MEDIA