Μεγάλη ανοιχτή εκδήλωση στις 25 Ιανουαρίου προετοιμάζει η Κουμουνδούρου για το ζήτημα της Ισότητας, προκειμένου να υπογραμμίσει το ζήτημα των ατομικών δικαιωμάτων.
Πλην του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, ο οποίος θα πραγματοποιήσει κεντρική ομιλία, στην εκδήλωση αναμένεται να τοποθετηθούν μια σειρά από ομιλητές.
Όπως τονίζεται στην Κουμουνδούρου, για την αξιωματική αντιπολίτευση η Ισότητα παντού και τα ίσα δικαιώματα για όλους τους πολίτες χωρίς καμία διάκριση και σε όποια της μορφή, λογίζονται ως αδιαπραγμάτευτα.
- Χειροπέδες στον δήμαρχο Γρεβενών - Του έκανε καταγγελία εργαζόμενη για εξύβριση και απειλή
- Δεν φαντάζεστε τι έκανε η Δανάη Μπάρκα λίγο πριν τον γάμο της: Η ανατροπή της τελευταίας στιγμής
- «3 πράγματα που έπρεπε να ξέρω πριν έρθω Ελλάδα»: Επικό σχόλιο τουρίστα στο Reddit
- Παραλίγο τραγωδία στον Κηφισό και σοκαριστικό βίντεο: Φορτηγό ρίχνει πινακίδα και κινδυνεύει δίκυκλο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.