Μενού
Ο Στέλιος Κούλογλου
Ομιλία του Στέλιου Κούλογλου στην Ευρωβουλή | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

«Καζάνι που βράζει» ο ΣΥΡΙΖΑ μετά την επιστολή, που έστειλε στον Στέφανο Κασσελάκη ο Στέλιος Κούλογλου, με την οποία γνωστοποίησε την αποχώρησή του από την ευρωομάδα του κόμματος και, συνεπώς, την ανεξαρτητοποίησή του.

Πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, κάνουν λόγο για «έλλειψη σοβαρότητας λαμβανόμενης της περιόδου που γίνεται», ενώ ζητάει από τον Στέλιο Κούλογλου να παραδώσει την έδρα στο κόμμα, με το οποίο εκλέχθηκε.

Υπενθυμίζεται πως με την επιστολή του, ο Στέλιος Κούλογλου άσκησε δριμεία κριτική στον Στέφανο Κασσελάκη για τη διαμόρφωση των γεγονότων των τελευταίων ημερών.

Στέλιος Κούλογλου: «Δεν μπορούσα να συμμετέχω σ' ένα σίριαλ»

Ο Στέλιος Κούλογλου, ανεξάρτητος πλέον Ευρωβουλευτής, μίλησε για πρώτη φορά μετά την επιστολή, που έστειλε στον Στέφανο Κασσελάκη, σχετικά με την αποχώρησή του από την ευρωομάδα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Μέσω του Open, εξήγησε τους λόγους της απόφασής του, ασκώντας κριτική εκ νέου στον πρόεδρο του κόμματος σημειώνοντας πως δεν «κάνει αντιπολίτευση, αλλά τροφοδοτεί τα πρωινάδικα σε επίπεδο προσωπικού κουτσομπολιού».

«Δεν μπορούσα πλέον να συμμετέχω, έστω και από τις Βρυξέλλες, σε ένα σίριαλ, γιατί η όλη κατάσταση έχει εξελιχθεί σε σίριαλ του Netflix. Δεν γίνεται σοβαρή αντιπολίτευση. Τα βράδια ο Μητσοτάκης εμφανίζεται και κάνει πολιτική μόνος του και ανενόχλητος και ο ΣΥΡΙΖΑ παίζει στα πρωινάδικα σε επίπεδο προσωπικού κουτσομπολιό» είπε.

«Κοντεύει να γίνει και δεύτερος πόλεμος στην Ευρώπη. Θα ήθελα τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να παίρνει και διεθνείς πρωτοβουλίες. Πήγε ο κ. Μητσοτάκης στην Αίγυπτο. Ας πήγαινε και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη Ράφα, ας έπαιρνε διεθνείς πρωτοβουλίες. Αντ’ αυτού βρίσκεται στις ΗΠΑ και μας ενημέρωσε κιόλας ότι παντρεύτηκε. Δηλαδή δεν βλέπω να γίνεται στην πραγματικότητα καμία αντιπολίτευση. Για πρώτη φορά στην ιστορία, από τη μεταπολίτευση και μετά, δεν υπάρχει αξιωματική αντιπολίτευση» συμπλήρωσε σχετικά ο κ. Κούλογλου.

«Οι πολιτικές θέσεις, όσες έχει εκφράσει ο κ. Κασσελάκης, δεν ανταποκρίνονται στις θέσεις, στην παράδοση και στην ιστορία του ΣΥΡΙΖΑ» ανέφερε καταληκτικά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA