Μενού
Εκδήλωση «Ομπρέλας» ΣΥΡΙΖΑ
Εκδήλωση της εφημερίδας «Εποχή» του ΣΥΡΙΖΑ | ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο που φαίνεται μέλος του ΣΥΡΙΖΑ να προτείνει χθες (06/11) την κατάληψη των κεντρικών γραφείων του κόμματος στην πλατεία Κουμουνδούρου κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής του στην εκδήλωση, που διοργάνωσε η εφημερίδα «Εποχή».

Υπενθυμίζεται πως στην ίδια εκδήλωση, έδωσε το παρών και ο πρώην υπουργός Οικονομικών και βουλευτής του κόμματος, Ευκλείδης Τσακαλώτος, όπου τοποθετήθηκε για τις τελευταίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ. «Να πάμε να καταλάβουμε τα γραφεία του κόμματος σύντροφοι. Και να γίνει αυτό πολιτικό γεγονός στην Ελλάδα» σημείωσε, μεταξύ άλλων.

«Δεν λύνεται αλλιώς το ζήτημα, δεν μπορούμε να παραδώσουμε αυτά που έχουμε δώσει μέχρι σήμερα έτσι, αμαχητί» πρόσθεσε στη συνέχεια το μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, τοποθέτηση που δεν έχει σχολιαστεί ακόμα από την ηγεσία του κόμματος.

Τι είχε πει στην αρχή

Αρχικά είχε πει πως «δεν είμαι συμμαχικός, αν δεν πειστώ με ποιους θα κάνουμε συμμαχίες. Ποιοι θα το αποφασίσουν αυτό και ποιοι θα είναι οι σύμμαχοι; Μέχρι τώρα μιλούσαμε για συμμαχίες με τις παρυφές του κέντρου και κάναμε μια συμμαχία που θα την κουβαλάμε μέχρι να πεθάνουμε, αυτή με τον Καμμένο».

Και συνέχισε: «Πρέπει να είμαστε πιο επιθετικοί και στην (σ.σ. επικείμενη) Κεντρική Επιτροπή να πούμε τα σύκα-σύκα και τη σκάφη-σκάφη. Η ευθύνη των ηγετικών στελεχών είναι πολύ μεγάλη για το πώς ο Κασσελάκης πήρε το κόμμα και αν ισχύει ότι πήρε πλαστογραφημένες υπογραφές για να φτάσει τις 30, το θέμα μεγαλώνει. Εμείς φτιάξαμε το κόμμα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA