Μενού
paulos-polakis
Παύλος Πολάκης | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Μαραθώνια ήταν η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ που πραγματοποιήθηκε στη «σκιά» των αντιδράσεων κατά των προτάσεων του Στέφανου Κασσελάκη. 

Η Πολιτική Γραμματεία θα συνεδριάσει εκ νέου την Τρίτη (20/2) με τα στελέχη να ευελπιστούν πως θα παραβρεθεί και ο Στέφανος Κασσελάκης.

Στη συνεδρίαση της Δευτέρας «χείμαρρος» ήταν η τοποθέτηση του Γιάννη Ραγκούση που έδειξε τον κ. Κασσελάκη για την πτώση των ποσοστών του κόμματος, υποστηρίζοντας πως το ερωτηματολόγιο «έληξε το συνέδριο θέσεων πριν καν αυτό ξεκινήσει» και «μαζί και την τελευταία ευκαιρία για ανασύνταξή μας ενόψει ευρωεκλογών». 

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης και ο Παύλος Πολάκης εμφανίστηκε προβληματισμένος. Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, ο βουλευτής είπε στα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας πως η θέση του είναι ιδιαίτερα δύσκολη απέναντί τους, αφού στο παρελθόν είχε στηρίξει τον Στέφανο Κασσελάκη. 

Μετά το πέρας της συνεδρίασης της Δευτέρας, η Πολιτική Γραμματεία σε ανακοίνωσή της «κάρφωσε» τον Στέφανο Κασσελάκη αναφέροντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι «κόμμα μελών, όχι κόμμα στελεχών και βεβαίως όχι ένα αρχηγικό κόμμα». 

Απαντώντας στην επιστολή Κασσελάκη που κάλεσε τα μέλη να «σταματήσουν να κυνηγούν χίμαιρες, να τροφοδοτούν σενάρια συνωμοσιολογίας πως δήθεν θα φτιάξει Ι.Χ. κόμμα, γιατί απογοητεύουμε τον κόσμο μας», η Πολιτική Γραμματεία ανέφερε πως «οι χίμαιρες και τα σενάρια συνωμοσιολογίας δεν πρέπει και ούτε αφορούν κανένα στο ΣΥΡΙΖΑ». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA