Υπερψηφίστηκε η πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη, και ο ΣΥΡΙΖΑ οδηγείται σε κάλπες για νέο αρχηγό. Σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα 163 ψήφισαν υπέρ και 123 κατά, 2 λευκά και 1 άκυρο.
Η πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη χρειαζόταν 148 «ναι» για να περάσει. Στην ψηφοφορία που έγινε σήμερα από τις 10:00 έως τις 13:00 ψήφισαν τελικά 286 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής σε σύνολο 295, ενώ 9 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής απείχαν.
Υπενθυμίζεται ότι ο Στέφανος Κασσελάκης κατά τη χθεσινή (7/9) ομιλία στην Κεντρική Επιτροπή είχε ρίξει το γάντι στους «στασιαστές», χρησιμοποιώντας τη φράση «τέλος οι φράξιες και οι βαρωνίες».
Κασσελάκης μετά την πρόταση μομφής: «Ξεφτίλισαν τα μέλη της ΚΕ, τους έβαλαν κουκούλα»
«Τώρα τα ξέρετε όλα. Φτάσαμε στο σημείο η γραφειοκρατία και η νομενκλατούρα του κόμματος να έχουν πρακτικές που δεν ανήκουν στην αριστερά», είπε ο Στέφανος Κασσελάκης και συμπλήρωσε: «ξεφτιλίζοντας τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής, φορώντας τους κουκούλα».
«Οι αποφάσεις μου θα ανακοινωθούν εκεί που λογοδοτώ πάντα, στον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ», κατέληξε.
- Στέφανος Τραχανάς: «Η επιστήμη δεν με παρηγορεί απέναντι στο θάνατο»
- Duffy: Η τραγουδίστρια του Mercy εμφανίστηκε δημόσια 16 χρόνια μετά την απαγωγή και τον βιασμό της
- Λόπεζ: «Θα έκανα σεξ με οποιονδήποτε από τους ηθοποιούς της ταινίας True Romance»
- Σαντορίνη: Η «χρυσή» βιομηχανία των 2.000 γάμων και η ανατροπή με τους τουρίστες που εξαφανίστηκαν
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.