Μετατέθηκε για την Τρίτη, σύμφωνα με πληροφορίες, η συζήτηση της Επιτροπής Δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ για το θέμα του Χρήστου Σπίρτζη.
Όπως έχει σημειώσει ήδη το Reader, η κάθε απόφαση θα επηρεάσει τόσο την στάση των «87» όσο και τις σχέσεις Παππά - Κασσελάκη μιας και ο πρώτος έχει δηλώσει ότι δεν θα είναι καλό σημάδι η διαγραφή Σπίρτζη, ενώ απο την πλευρά του προέδρου του κόμματος θεωρούν πολλές δηλώσεις του επικίνδυνες για το κόμμα.
Σπίρτζης: «Δε θα πάω στην Επιτροπή Δεοντολογίας, είναι φράξια του Κασσελάκη»
Ήδη, ο Χρήστος Σπίρτζης σε δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό «Kontra» τόνισε πως «δε θα πάω και δε θα πάω γιατί έχουν δείξει τις αντικαταστατικές συμπεριφορές και τους τρόπους που μεθοδεύτηκε αυτή η καταγγελία και στοχοποιήθηκα».
«Εδώ έχουμε να κάνουμε με μία φράξια με υποστηρικτές του Στέφανου Κασσελάκη και πίσω από αυτούς είναι ο κ. Κασσελάκης» τόνισε ο κ. Σπίρτζης, ενώ εξαπέλυσε επίθεση και στον γνωστό στιχουργό Νίκο Μωραΐτη, ενώ σημείωσε πως «ο Κασσελάκης δεν ασχολείται με την πολιτική»!
«Εάν εισηγηθούν τη διαγραφή μου δεν θα είναι πολύ ήρεμα» προανήγγειλε ο Χρήστος Σπίρτζης, ενώ πρόσθεσε πως «εάν έχει υποστεί μετάλλαξη ο ΣΥΡΙΖΑ, θα είναι τιμή μου να διαγραφώ για τις προσωπικές μου απόψεις. [...] Αν δεν με διαγράψουν, θα πάω στην Κεντρική Επιτροπή».
- Δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: Παραδόθηκε ο 25χρονος που είχε ταυτοποιηθεί - Τα πρώτα του λόγια
- Ο Λαφαζάνης με τον Χαμενεΐ και το πρόβλημα του να μην μπορούμε να πιστέψουμε πια στα μάτια μας
- Μια αναμενόμενη διαγραφή
- Χαιρετά σιγά σιγά για να γεννήσει η Κατερίνα Καινούργιου: Πότε αποχωρεί και ποιος θα την αντικαταστήσει
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.