Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ μετά από τις τελευταίες παραιτήσεις και την αποχώρηση του Στέφανου Κασσελάκη, ο οποίος θα ανακοινώσει νέο κίνημα.
Το βράδυ υπήρξε σύσκεψη μεταξύ Κασσελάκη, Τζάκρη, Πούλου, Σαρακιώτη, Γαβρήλο, Μάλαμα και Χρηστίδου, όπου τους εξηγούσε πώς πιστεύει ότι θα πρέπει να είναι το νέο κόμμα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τη Δευτέρα (11/11) Θεοδώρα Τζάκρη, Γιώτα Πούλου, Γιάννης Σαρακιώτης και Γιώργος Γαβρήλος θα παραιτηθούν από τα κοινοβουλευτικά τους καθήκοντα.
Σημειώνεται πως η Τζάκρη είναι γραμματέας της ΚΟ, οι Σαρακιώτης και Γαβρήλος κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι, ενώ η Πούλου συντονίστρια της Επιτροπής Παρακολούθησης και Ελέγχου του Κυβερνητικού Έργου.
Αυτό, ωστόσο, δεν σημαίνει πως θα φύγουν και από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος. Πάντως, από την πλευρά Κασσελάκη εκτιμούν ότι οι συγκεκριμένοι βουλευτές θα ανεξαρτητοποιούν.
- Πυροβολισμοί σε ΕΦΚΑ: Αυτός είναι ο 89χρονος «πιστολέρο» - Τι ρούχα φορά σύμφωνα με μαρτυρίες
- Από gamer, επίδοξος δολοφόνος του Τραμπ: Τι αποκαλύπτουν τα social media του 31χρονου δασκάλου
- «Ακόμα και εμείς οι Βούλγαροι πάμε Ελλάδα» - Διαφήμιση του βουλγαρικού τουρισμού κατέληξε σε φιάσκο
- Έμεινε άυπνος για 11 μέρες, έσπασε το Ρεκόρ Γκίνες, αλλά άρχισε να πληρώνει το τίμημα 30 χρόνια μετά
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.