Μενού
temponeras
Διονύσης Τεμπονέρας
| eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Για την κόντρα που έχει ξεσπάσει στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ με φόντο τις εκλογές για την ανάδειξη προέδρου μίλησε στο Mega το στέλεχος του κόμματος, Διονύσης Τεμπονέρας. Ο ίδιος μάλιστα, τόνισε ότι σημειώθηκαν 6.500 επικαιροποιήσεις στοιχείων μελών, που θα μπορούν να συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία της Κυριακής.

«Είχαμε μία σαφή εντολή που αφορά την επανεκκίνηση με ιδεολογικές και οργανωτικές προεκτάσεις, μία σαφή εντολή πολιτικής ανανέωσης με προτροπή να κατατεθεί ολοκληρωμένο κυβερνητικό εναλλακτικό σχέδιο που θα δώσει λύση σε μεγάλα αδιέξοδα και μία διάθεση αποδοκιμασίας των πολιτών απέναντι στην κυβέρνηση που ξεπερνά τα πρόσφατα γεγονότα των φυσικών καταστροφών και κατά την άποψή μου, πολλοί πολίτες έχουν μετανιώσει για την επιλογή που έκαναν πριν από κάποιους μήνες», τόνισε μεταξύ άλλων.

Στη συνέχεια ο Διονύσης Τεμπονέρας είπε πως δεν μετανιώνει που δεν έθεσε υποψηφιότητα για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ και σημείωσε πως πίσω από την απόφασή του υπήρχε συγκεκριμένο πολιτικό σκεπτικό.

Έκκληση

«Στην Αριστερά δεν ταυτιζόμαστε και δεν στοιχιζόμαστε πίσω από πρόσωπα. Κάνω μία έκκληση προς όλους να πέσουν οι τόνοι. Να αντιληφθούμε ότι από την Δευτέρα θα είμαστε όλοι μαζί στο κοινό μας κόμμα. Είμαι απόλυτα βέβαιος. Με την ίδια αγωνία θα εκφράσουμε τον κόσμο που θέλει να δει διέξοδο», δήλωσε ο κ. Τεμπονέρας.

«Εμείς λογοδοτούμε στους ανθρώπους του μόχθου, τους επαγγελματίες, εκείνους που παλεύουν και αγωνίζονται. Η στοίχιση σε πρόσωπα θα έπρεπε να είναι δευτερεύουσα. Τα πρόσωπα βεβαίως παίζουν ρόλο στην ιστορία, αλλά συμβολίζουν ένα πολιτικό σχέδιο και σκεπτικό που πρέπει να αναλυθεί διεξοδικά ώστε να πάνε οι πολίτες και τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ την Κυριακή στην κάλπη», είπε στη συνέχεια.

«Δεν υπάρχουν ούτε φυτευτοί, ούτε προδότες και υπονομευτές. Θα είμαστε μαζί με διάθεση συμπόρευσης να καταθέσουμε λύσεις», τόνισε μεταξύ άλλων.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.