Με ένα βίντεο στον λογαριασμό του στο TikTok, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε την έναρξη της 24ωρης λειτουργίας των μέσων μαζικής μεταφοράς στην Αθήνα, από σήμερα, Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου.
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, κάθε Σάββατο πλέον, το Μετρό, τα λεωφορεία και το τραμ θα λειτουργούν καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου, προσφέροντας διευρυμένη πρόσβαση και εξυπηρέτηση στους πολίτες και τους επισκέπτες της πρωτεύουσας.
«Κάτι αλλάζει τα Σάββατα στην Αθήνα!» σημειώνει στη λεζάντα του βίντεο ο πρωθυπουργός, εκφράζοντας παράλληλα τις ευχαριστίες του προς τους εργαζόμενους στις συγκοινωνίες, που στηρίζουν έμπρακτα αυτή τη νέα προσπάθεια.
Η απόφαση εντάσσεται σε ένα ευρύτερο πλάνο ενίσχυσης της αστικής κινητικότητας και εξυπηρέτησης της νυχτερινής ζωής της πόλης, ενώ έρχεται σε συνέχεια των εξαγγελιών του κ. Μητσοτάκη στη φετινή ΔΕΘ.
- Γιώργος Μαζωνάκης: Το τολμηρό «Παιδί της νύχτας» που πίστευε ότι ως το τέλος θα αναζητούμε τι μας έμαθε η ζωή
- Δημοσκόπηση Star: Πώς κρίνουν οι πολίτες τις εξαγγελίες μετά τη ΔΕΘ - Η διαφορά μεταξύ ΝΔ - Τσίπρα
- Τι είναι η πλασμαφαίρεση: Πώς γίνεται η διαδικασία και οι ανεπιθύμητες επιπλοκές
- «Τόση ευτυχία, δεν ξέρουμε πού να τη βάλουμε»: Η ατάκα της Ράνιας Τζίμα για τις εξαγγελίες Μητσοτάκη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.