Ομόφωνα η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής εισηγείται στην Ολομέλεια την άρση της ασυλίας του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλου Πολάκη για τη μηνυτήρια αναφορά που έχει καταθέσει σε βάρος του ο βουλευτής της ΝΔ Περικλής Μαντάς, σχετικά με όσα ανέφερε σε ανάρτηση εναντίον του ο κ. Πολάκης.
Κατά τη συζήτηση του σχετικού εισαγγελικού αιτήματος στην Επιτροπή, παρών ήταν ο κ. Πολάκης, ο οποίος -σύμφωνα με πληροφορίες- φέρεται να εξέφρασε θετική άποψη ως προς την άρση της ασυλίας του υποστηρίζοντας ότι στο δικαστήριο θα αποδείξει πως όσα ισχυρίσθηκε στην ανάρτησή του κατά του βουλευτή της ΝΔ είναι αλήθεια.
Η τελική απόφαση για την άρση ή μη της ασυλίας του κ. Πολάκη θα ληφθεί από την Ολομέλεια την επόμενη Τετάρτη 25 Οκτωβρίου.
- Δημοσκοπήσεις Pulse, MRB: Πτώση ακόμα και... χωρίς αντίπαλο για τη ΝΔ - Σταθερή άνοδος του Αλέξη Τσίπρα
- Metallica: Τα κομμάτια που έκαναν πρόβα στο ΟΑΚΑ το βράδυ της Πέμπτης
- «Εις το επανιδείν»: Ο αμήχανος αποχαιρετισμός της Σίας Κοσιώνη και του Αλέξη Παπαχελά
- Η περίεργη στρατηγική Δένδια, οι σιωπηλοί υπουργοί και οι ανεβασμένες μετοχές του Άδωνι
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.