Στις 21 Ιανουαρίου, την ερχόμενη Τετάρτη, μπαίνει προς συζήτηση στην ολομέλεια της Βουλής η πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη για τη σύσταση Διακομματικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής, η οποία θα έχει ως αντικείμενο «τη μελέτη των προβλημάτων και την επεξεργασία προτάσεων για την ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα, στη βάση των σύγχρονων προκλήσεων και των διεθνών εξελίξεων».
Η πρόταση θα συζητηθεί με τη διαδικασία της γενικευμένης επερώτησης (σ.σ. θα μπορούν να εγγραφούν να μιλήσουν όσοι επιθυμούν) και θα ολοκληρωθεί σε μία συνεδρίαση.
- Κατερίνα Παπουτσάκη: Φέρνει τα πιο καλοκαιρινά vibes τραγουδώντας στη θάλασσα με ριγέ μπικίνι
- Ηθοποιός του Harry Potter άνοιξε OnlyFans: «Τα έσοδα έσωσαν πραγματικά τη ζωή μας»
- Η «ελληνική» όπερα του Σίδνεϋ βρίσκεται σ' ένα χωριό έξω από την Κοζάνη
- Στο μικροσκόπιο της ΑΑΔΕ οι μεταφορές μέσω IRIS – Τι ισχύει για χαρτζιλίκια, δωρεές και γονικές παροχές
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.