Μενού
Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος
Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος στην παρουσίαση της Νέας Αριστεράς | EUROKINISSI / ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
  • Α-
  • Α+

Επίθεση κατά του Στέφανου Κασσελάκη για τις αιχμές του κατά τη διάρκεια της ομιλιας του στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, εξαπέλυσε ο βουλευτής της «Νέας Αριστεράς», Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος αναφέρεται στα όσα είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στην ομιλία του, κατά τη διάρκεια της οποίας χαρακτήρισε τους «11» ανεξάρτητους βουλευτές ως «αυλικούς των τραπεζών».

«Φαντάζομαι ότι ο μόνος τρόπος για να αποδεικνύουν οι απομείναντες πρώην υπουργοί ότι δεν ήταν, δεν είναι, και δεν θα είναι ποτέ υπηρέτες των συμφερόντων, τραπεζικών κ μη, είναι να παραμένουν στο ΣΥΡΙΖΑ» ανέφερε ο κ. Τσακαλώτος στην απάντησή του.

Ευκλείδης Τσακαλώτος: Η απάντηση στον Κασσελάκη

«Και ρωτάω αν όλοι οι υπουργοί της κυβέρνησης, και ο πρωθυπουργός, δούλευαν για τις τράπεζες και τους servicers ή μόνο οι πρώην υπουργοί που έφυγαν από το ΣΥΡΙΖΑ;

Φαντάζομαι ότι ο μόνος τρόπος για να αποδεικνύουν οι απομείναντες πρώην υπουργοί ότι δεν ήταν, δεν είναι, και δεν θα είναι ποτέ υπηρέτες των συμφερόντων, τραπεζικών κ μη, είναι να παραμένουν στο ΣΥΡΙΖΑ».

Ανάρτηση Τσακαλώτου
Ανάρτηση Τσακαλώτου | Facebook.com / @Ευκλείδης_Τσακαλώτος

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA