Ξεκινά στο γραφείο του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Κωστή Χατζηδάκη, στο Μέγαρο Μποδοσάκη, η συνάντηση αντιπροσωπείας που έστειλαν κάποιοι αγρότες με την ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.
Στη συνάντηση για το μέλλον του αγροτικού κόσμου θα συμμετέχουν οι κ.κ. Χατζηδάκης, Τσιάρας και άλλα στελέχη των συναρμόδιων Υπουργείων, όπως σημειώνει το Orange Press Agency.
Μπαίνοντας στο κτίριο, ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννης Αδριανός είπε «είμαστε εδώ για να βρούμε λύσεις». Κατά τη συνάντηση αναμένεται να εξειδικευτούν τα μέτρα που προτείνει η κυβέρνηση.
- Το πικρό και μοναχικό «φινάλε» της Σαπφώς Νοταρά – Ήταν νεκρή δύο ημέρες όταν την βρήκαν
- Ακαθάριστα οικόπεδα: Παράταση για τις δηλώσεις, με βαριές ποινές να έπονται - Πότε ξεκινούν έλεγχοι
- Σε λίστα για μεταμόσχευση η πριγκίπισσα Μέτε Μάριτ - Τι είναι η πνευμονική ίνωση;
- Αίγιο: Επιμένει στην αθωότητά του ο 65χρονος - Τα στοιχεία που τον «δείχνουν» ως τον δράστη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.