Μενού
Ο Άδωνις Γεωργιάδης στη Βουλή
Ομιλία του υπουργού Υγείας στη Βουλή | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Με μία ανάρτησή του στο Twitter, o υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης εξέφρασε την ενόχλησή του με δήλωση που έκανε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος ότι «ο Σαμαράς άνοιξε διάπλατα τις πόρτες σε ακραία στοιχεία».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, σχολιάζοντας τη χθεσινή συνέντευξη του αναλυτή δημοσκοπήσεων του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, έκανε λόγο πως «ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος αχάριστου».

Περιέγραψε, μάλιστα, πως είχε παρέχει στήριξη στον κ. Σπηλιωτόπουλο, όταν ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς τον πρότεινε για Δήμαρχο Αθηναίων διότι, όπως είπε ο κ. Γεωργιάδης, είχε πρόβλημα στα Δεξιά του».

Ξέσπασε κατά του Σπηλιωτόπουλου ο Γεωργιάδης: Η ανάρτηση

«Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος αχάριστου... Όταν ο τότε Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς πρότεινε για Δήμαρχο Αθηναίων τον Άρη Σπηλιωτόπουλο,
μου ζήτησε να τον υποστηρίξω διότι είχε πρόβλημα στα Δεξιά του.

Πήγα σε πολλές προεκλογικές του ομιλίες, οργάνωσα αρκετές, έκανα προσπάθεια. Ο ίδιος θυμάμαι με είχε πάρει τηλέφωνο προς το τέλος της εκστρατείας για να μου πει ευχαριστώ και ότι πότε δεν θα ξέχναγε τη βοήθεια μου.

Οι εκλογές δεν πήγαν τελικά καλά για αυτόν, ποτέ όμως έκτοτε δεν μαλώσαμε. Τώρα για να γίνει αρεστός στο ακροατήριο του ΣΥΡΙΖΑ ακολουθεί την πεπατημένη κατά των «ακραίων» που έφερε ο Σαμαράς... είναι πάντα πολιτικά επικερδές κάποιος να με βρίζει ειδικά ο αχάριστος! Αν με διαψεύσεις θα ψάξω να βρω και όλες τις φωτό από τις κοινές μας εκδηλώσεις τότε και τα βίντεο με τις ευχαριστίες του... Ντράπηκε και η ντροπή».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA