Την ώρα που ο Αλέξης Τσίπρας έπαιρνε το βραβείο Ειρήνης «Νίκος Νικηφορίδης» για τη Συμφωνία των Πρεσπών, ο Στέφανος Κασσελάκης βρισκόταν στο Ηρώδειο.
Ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε στη μεγάλη φιλανθρωπική μουσική βραδιά του Ταμείου Αλληλοβοήθειας Συνταξιούχων Ελλήνων Ηθοποιών (ΤΑΣΕΗ), «Το Ελληνικό Σινεμά Τραγουδά…».
Τον κ. Κασσελάκη συνόδευε ο σύζυγός του, Τάιλερ ΜακΜπεθ και η τομεάρχης Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτή Χαλκιδικής, Κυριακή Μάλαμα.
Ο Στέφανος Κασσελάκης αντάλλαξε στο Ηρώδειο θερμή χειραψία με τη Δήμητρα Λιάνη ενώ χαιρετήθηκε και με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και την Άντζελα Γκερέκου.
Δείτε επίσης - Απόστολος Γκλέτσος για Στέφανο Κασσελάκη: «Αν εκλεγεί, θα πάω σπίτι μου»
Κάποια στιγμή ανέβηκε στην σκηνή του Ηρωδείου ο Απόστολος Γκλέτσος ο οποίος χόρεψε το «Ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας», προκαλώντας τον θαυμασμό και το χειροκρότημα των θεατών.
Μεταξύ αυτών και του Στέφανου Κασσελάκη, παρά τις πρόσφατες δηλώσεις του ηθοποιού, ο οποίος υπενθυμίζουμε έχει ανακοινώσει ότι προτίθεται να θέσει υποψηφιότητα για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.
Κάμερα χρήστη του TikTok απαθανάτισε τον Στέφανο Κασσελάκη να χειροκροτεί τον Απόστολο Γκλέτσο.
- Ελένη Ζαρούλια: Πόσα χρόνια θα μείνει στη φυλακή η σύζυγος του χρυσαυγίτη Μιχαλολιάκου
- «75 άτομα με 45 κατοικίδια δεν μπορούμε να γυρίσουμε»: Ελληνίδα στο Ντουμπάι καταγγέλλει στο Reader
- Αντριάνα Σκλεναρίκοβα: Αγνώριστη σε νέα εμφάνιση με κοντά μαλλιά και άσπρα φρύδια
- Τηλεθέαση: Η ελληνική σειρά σε επανάληψη που άγγιξε διψήφιο στο Μακεδονία TV
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.