Ο Διονύσης Σαββόπουλος μίλησε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη για τις εκλογές της 21ης Μαΐου τονίζοντας ότι ελπίζει σε αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας. «Είμαι σίγουρος ότι η συντριπτική πλειονότητα του κόσμου έχει πάρει την απόφαση του» δήλωσε.
Ο Έλληνας συνθέτης, στιχουργός και τραγουδοποιός Διονύσης Σαββόπουλος μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ 100,3 και τον δημοσιογράφο Παύλο Τσίμα επεσήμανε ότι σέβεται όλα τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου και τους ηγέτες τους.
«Όλα αυτά τα κόμματα, είναι δυνάμεις της πατρίδας και τους Έθνους» είπε και συμπλήρωσε: «Είμαι σίγουρος ότι η συντριπτική πλειονότητα του κόσμου έχει πάρει την απόφαση του, ελπίζω σε μια αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας».
Ο Διονύσης Σαββόπουλος πρόσθεσε ωστόσο, ότι παρατηρεί ότι κάποια από τα κόμματα μιας υποτιθέμενης προοδευτικής συνεργασίας, διατηρούν ένα παλιό είδος φοιτητικής ξενοιασιάς και μια υπερβολική και αδικαιολόγητη αυτοπεποίθηση, η οποία μπορεί να αποβεί πάρα πολύ επικίνδυνη, γιατί τα πράγματα πια, είναι πάρα πολύ δύσκολα. «Οι εποχές έχουν αλλάξει. Μας χρειάζεται μια ωριμότητα» δήλωσε χαρακτηριστικά.
Οι Εκλογές 2023 είναι στο reader.gr!
Μείνε ενημερωμένος για ό,τι συμβαίνει στα στρατόπεδα των κομμάτων και τις κινήσεις των πολιτικών αρχηγών. Ειδήσεις για τις Εκλογές 2023 και αναλυτικοί οδηγοί για τους ψηφοφόρους στο reader.gr
- Φωτιά στη μπισκοτοβιομηχανία στα Τρίκαλα: Εντοπίστηκαν τρεις νεκροί - «Έγινε φοβερή έκρηξη»
- Η θεωρία συνωμοσίας για τον... κορονοϊό που συνδέθηκε με τον θάνατο του Κόμπι Μπράιαντ
- Καιρός: Βροχές και καταιγίδες μέχρι το μεσημέρι στην Αττική και θυελλώδεις άνεμοι
- Σία Κοσιώνη: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας της - «Δεν υπάρχει κάποιος κίνδυνος»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.