Μενού
dionysis-sabbopoylos
Διονύσης Σαββόπουλος | NDP
  • Α-
  • Α+

Ο Διονύσης Σαββόπουλος μίλησε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη για τις εκλογές της 21ης Μαΐου τονίζοντας ότι ελπίζει σε αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας. «Είμαι σίγουρος ότι η συντριπτική πλειονότητα του κόσμου έχει πάρει την απόφαση του» δήλωσε.

Ο Έλληνας συνθέτης, στιχουργός και τραγουδοποιός Διονύσης Σαββόπουλος μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ 100,3 και τον δημοσιογράφο Παύλο Τσίμα επεσήμανε ότι σέβεται όλα τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου και τους ηγέτες τους.

«Όλα αυτά τα κόμματα, είναι δυνάμεις της πατρίδας και τους Έθνους» είπε και συμπλήρωσε: «Είμαι σίγουρος ότι η συντριπτική πλειονότητα του κόσμου έχει πάρει την απόφαση του, ελπίζω σε μια αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας».

Ο Διονύσης Σαββόπουλος πρόσθεσε ωστόσο, ότι παρατηρεί ότι κάποια από τα κόμματα μιας υποτιθέμενης προοδευτικής συνεργασίας, διατηρούν ένα παλιό είδος φοιτητικής ξενοιασιάς και μια υπερβολική και αδικαιολόγητη αυτοπεποίθηση, η οποία μπορεί να αποβεί πάρα πολύ επικίνδυνη, γιατί τα πράγματα πια, είναι πάρα πολύ δύσκολα. «Οι εποχές έχουν αλλάξει. Μας χρειάζεται μια ωριμότητα» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Οι Εκλογές 2023 είναι στο reader.gr!

Μείνε ενημερωμένος για ό,τι συμβαίνει στα στρατόπεδα των κομμάτων και τις κινήσεις των πολιτικών αρχηγών. Ειδήσεις για τις Εκλογές 2023 και αναλυτικοί οδηγοί για τους ψηφοφόρους στο reader.gr

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA