Μενού
Η Μαίρη Χρονοπούλου και ο Γιάννης Βογιατζής
Παρουσία Μαίρης Χρονοπούλου και Γιάννη Βογιατζή θεατρική παράσταση | NDP Photo
  • Α-
  • Α+

Η Μαίρη Χρονοπούλου έφυγε από τη ζωή σήμερα το μεσημέρι (06/10) μετά τη σύντομη νοσηλεία της στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», σκορπώντας τη θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο.

Αρκετοί συνάδελφοί της, ηθοποιοί, έστειλαν τα συλλυπητήριά τους, ενώ όλοι όσοι συνεργάστηκαν μαζί της, όπως ο Γιάννης Βογιατζής, «λύγισαν» μιλώντας για αυτήν. «Ήταν ένας σπουδαίος άνθρωπος, καταρχάς, μία εκπληκτική ηθοποιός και μία θαυμάσια τραγουδίστρια» είπε στην αρχή ο ηθοποιός, εμφανώς συγκινημένος.

«Ποτέ στον θέατρο και στον κινηματογράφο δεν έκανε κάποιο λάθος. Με το που έπαιρνε τον ρόλο, ήταν ο ρόλος και μετά στα musical του Δαλιανίδη, ήταν προικισμένη, γεμάτη ταλέντο και ανθρωπιά. Εμείς τη λέγαμε ψυχούλα» συμπλήρωσε για τη Μαίρη Χρονοπούλου.

«Όταν είχες κάποιο πρόβλημα, κάποιο μεγάλο βάσανο στη ζωή σου, πηγαίναμε στη Μαίρη και το συζητάγαμε. Και αυτή μας έδινε την καρδιά της, δεν μας άκουγε απλώς ή να μας δώσει μία λύση, ήταν μέσα στην οικογένειά σου, μέσα σε όλα. Προσφερόταν πάντα να σε βοηθήσει και γι' αυτό τη λέγαμε η καρδούλα μας. Μάς λείπει τώρα η Μαιρούλα, αλλιώς είχαμε συμφωνήσει να πάμε τη ζωή μας. Δεν πειράζει, μου την έσκασε και έφυγε πρώτη η Μαίρη» ανέφερε «λυγισμένος» ο ηθοποιός.

«Σπουδαία ηθοποιός, τραγουδίστρια και άνθρωπος. Ήταν φίλη όλων μας, όλοι οι ηθοποιοί ήμασταν φίλοι με τη Μαίρη. Όλοι όσοι είχαμε προβλήματα, τρέχαμε στη Μαίρη, γι' αυτό τη λέγαμε η καρδούλα, η ψυχούλα μας. Ήταν σαν να ήταν η αδερφή μας, προσπαθούσε να βοηθήσει με όλους τους τρόπους. Ήταν άνθρωπος, η Μαίρη Χρονοπούλου ήταν άνθρωπος και αυτό τελικά μετράει στη ζωή» συνέχισε ο Γιάννης Βογιατζής.

«Είχε επιτυχία, γιατί ήταν ένας αληθινός άνθρωπος. Όλοι είχαμε κάτι να πούμε στη Μαίρη και η Μαίρη να μας πει κάτι. Ποτέ δεν μας είπε όχι σε οτιδήποτε, ποτέ δεν έκανε κάποιο λάθος στο γύρισμα, ποτέ. Όταν τραγουδούσε, έβλεπες μία έτοιμη τραγουδίστρια, και όμως ήταν ηθοποιός καθώς ένιωθε αυτά που έλεγε. Γι' αυτό όλοι μας, όσο ζούμε, θα τη θυμόμαστε πέρα από ηθοποιό και ως άνθρωπο» πρόσθεσε καταλητικά ο ηθοποιός.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA