Ημέρα «εξαιρετικής σημασίας», καθώς «ανταμείβονται κόποι και όνειρα πολλών χρόνων», χαρακτήρισε τη χθεσινή ο αρχιμουσικός Γιώργος Πέτρου, παρουσιάζοντας την επαναλειτουργία της Καμεράτας ως ορχήστρας, πλέον, του Μεγάρου Μουσικής.
Έπειτα από δέκα σχεδόν χρόνια διοικητικής αδρανοποίησης, συσσώρευσης χρεών και αδυναμίας καταβολής μισθών, λειτουργίας υπό τον μανδύα άλλων τίτλων (όπως Armonia Atenea ή Οι Μουσικοί της Καμεράτας), όλα δείχνουν πως η πολύχρονη αυτή περιπέτεια οδηγείται στο τέλος της με τρόπο που διασφαλίζει τη συνέχεια της Ορχήστρας, ως οργανικού, πλέον, τμήματος του Μεγάρου Μουσικής.
Διαβάστε περισσότερα στο monopoli.gr
- Μυτιλήνη: Πυροσβεστικό αεροσκάφος «καρφώθηκε» με τη μύτη στο αεροδρόμιο
- Γιατί δεν αναρτήθηκαν αφίσες του Pride στο Μετρό; Η απάντηση - εξήγηση της ΣΤΑΣΥ
- Οι προβλέψεις Καμμένου για τις εκλογές: «Πολύ πάνω από 10% η Καρυστιανού, πιθανώς εκτός Βουλής το ΠΑΣΟΚ»
- «Eάν δεν είσαι εντάξει με το θέαμα, το πρόβλημα είναι δικό σου» - Η Τούνη απαντά για το μέγεθος του μαγιό της
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.