Μενού
Chloe Ayling
YouTube
  • Α-
  • Α+

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της νέας σειράς του BBC που βασίζεται στην τραγική ιστορία αρπαγής του μοντέλου, Chloe Ayling. Η Chloe Ayling απήχθη όταν ήταν 21 ετών για έξι μέρες.

Η 26χρονη πλέον Chloe Ayling, είχε προσεγγιστεί στο Μιλάνο από τον Lukasz Herba με την υπόσχεση να τη βοηθήσει να εξελιχθεί στο χώρο του μόντελινγκ. Όμως η ίδια ισχυρίστηκε πως εκείνος της έκανε ένεση με κεταμίνη και αφού την έβαλε σε μια τσάντα, την οδήγησε αναίσθητη 120 μίλια μακριά σε μια απομακρυσμένη αγροικία κοντά στο Τορίνο.

Την ώρα του ταξιδιού ξεκίνησε να έχει ξανά τις αισθήσεις της και τότε έμαθε πως ο Herba είχε σκοπό να την «πουλήσει» στο dark web ως σκλάβα του sex για 300.000 ευρώ.

Πολλοί αμφισβητούν την ιστορία της 

Η Chloe περιγράφοντας το συμβάν είπε: «Φοβόμουν για τη ζωή μου, δευτερόλεπτο προς δευτερόλεπτο, λεπτό προς λεπτό, ώρα με την ώρα». Τότε οι δημοσιογράφοι άρχισαν να ερευνούν την ιστορία και ξεκίνησαν να την αμφισβητούν. «Αν έλεγε την αλήθεια, γιατί την είχαν πιάσει σε βίντεο κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης σε ένα ιταλικό χωριό να κρατά το χέρι του απαγωγέα της;», αναρωτήθηκε ένας δημοσιογράφος. 

«Δεν είναι ασήμαντο να πηγαίνεις για ψώνια με τον φερόμενο απαγωγέα και να αγοράζεις νέα παπούτσια», είπε ο Piers Morgan στο Good Morning Britain.

Παρά τις φήμες που υπήρχαν, η Chloe δικαιώθηκε αφού ο Herba καταδικάστηκε για απαγωγή και εκβιασμό σε 16 χρόνια και εννέα μήνες φυλάκισης

Η νέα σειρά

Η ιστορία της Chloe έδωσε έμπνευση στο BΒC με το «Kidnapped» να γράφεται από τον George Lester. Στη σειρά θα δούμε την απαγωγή αλλά και το δικαστικό κομμάτι της υπόθεσης με βάση τα νομικά έγγραφα, το δημοσιευμένο ημερολόγιο της Chloe αλλά και τις συνεντεύξεις της.  

Η Chloe είπε πως είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένη για τη σειρά λέγοντας «είμαι ενθουσιασμένη που τα BBC Studios αφηγούνται την ιστορία μου και που ο ευρύτερος κόσμος θα μάθει την αλήθεια για ό,τι μου συνέβη με πολλές λεπτομέρειες που δεν ήρθαν στο φως εξαρχής».

 

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA