Μενού
stelios-rokkos
Στέλιος Ρόκκος | @steliosrokkos
  • Α-
  • Α+

Ο Στέλιος Ρόκκος μετά τη σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του έχει επιστρέψει στο σπίτι του και στην καθημερινότητά του. Ο τραγουδιστής, ο οποίος πριν από μερικές μέρες υπέστη έμφραγμα, είναι πλέον καλά και μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ανακοίνωσε πως είναι έτοιμος να επιστρέψει και στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις. «Ζω… θα τα κάνουμε μπ… Σάββατο 4 Φεβρουαρίου», έγραψε στη λεζάντα που συνόδεψε το βίντεο στο οποίο τον βλέπουμε να ερμηνεύει το τραγούδι «Ζω».

Στέλιος Ρόκκος μετά το εξιτήριο: «Σκεφτόμουν ότι θα γίνει μ@@κία και δεν θα έχω προλάβει να κάνω αυτό»

Ο Στέλιος Ρόκκος υποβλήθηκε σε καρδιολογική επέμβαση, έμεινε στην Εντατική δυο μέρες για προληπτικούς λόγους και στις 19 Ιανουαρίου πήρε εξιτήριο έχοντας πάντα στο πλευρό του τη σύζυγό του, Λελέ Γκόφα. Κατά την έξοδό του από το νοσοκομείο, είπε: «Σκεφτόμουν ότι θα γίνει μ@@κία και δεν θα έχω προλάβει να κάνω αυτό. Μου ήρθε στο μυαλό αυτός ο σοφός που έλεγε ότι «κοίταξε αδελφέ, όταν θα φτάσει η ώρα να είναι λίγα αυτά που θα μετανιώσεις ότι δεν έκανες γιατί αυτά που έκανες, δεν θα σου περάσουν καν από το μυαλό, είτε καλά, είτε κακά»!

Και πρόσθεσε: «Ήμουν σε πολύ καλά χέρια και με πρόσεξαν όλο το νοσοκομείο. Είναι απίστευτο το πώς έχω νιώσει αυτές τις ημέρες από το νοσηλευτικό προσωπικό και από τα μηνύματα. Να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε ανθρώπους που δεν γνώριζα καν κι ενδιαφέρθηκαν για μένα. Το μόνο που έχω να πω στους συνομηλίκους μου να προσέχουν και να κάνουν εξετάσεις»!