Μενού
xristos-thivaios
Χρήστος Θηβαίος | NDP
  • Α-
  • Α+

Ο Χρήστος Θηβαίος βρέθηκε στο «Στούντιο 4» την Τετάρτη (22/3) και μίλησε για τον ρόλο του συζύγου και πατέρα, ενώ γύρισε τον χρόνο πίσω και μίλησε για τα παιδικά του χρόνια, καθώς επίσης, για την πρώτη τραυματική του εμπειρία επί σκηνής. «Στα 60 μου, ζω μια καταπληκτική καθημερινή ζωή με την οικογένειά μου και τα παιδιά μου και το εύχομαι πραγματικά σε κάθε άνθρωπο. Τώρα συνειδητοποιώ ότι αυτό το λίγο είναι το υπέροχο», είπε αρχικά, χωρίς να κρύψει ότι ο ρόλος του συζύγου και του πατέρα είναι ο καλύτερος για εκείνον. 

«Η Τερέζα και τα παιδιά μου είναι το μεγαλύτερο ξέφωτο ελευθερίας που έχω. Το σύζυγος και πατέρας είναι τα πάντα για εμένα. Για τα παιδιά μου, δεν θέλω να με αγαπάς που σε γέννησα, αλλά επειδή σε εμπνέω να γεννήσεις. Για τη σύζυγό μου, θέλω να κοιμάμαι κάθε μέρα έστω και λίγο στην αγκαλιά σου, γιατί αυτός ο μικρός ύπνος νικάει τον θάνατο», ανέφερε ο Χρήστος Θηβαίος.

Στη συνέχεια περιέγραψε πώς γνωρίστηκαν οι γονείς του. «Γεννήθηκα το 1963. Ο πατέρας μου ήταν τενόρος, είχε τελειώσει τη Νομική και γνώρισε τον Γιώργο Παπαδόπουλο τον παππού μου, πατέρα της μητέρας μου. Ο πατέρας μου ήταν από τη λόγια πλευρά και έκανε περιοδεία με τη Μαρίκα Κοτοπούλη και όπως μιλούσαν, πήγε η μητέρα μου και έσκασε ένα φιλί στον πατέρα της και του είπε "ωραία γυναίκα". Ερωτεύτηκαν με 20 χρόνια διαφορά. Ο πατέρας μου άφησε τον θίασο και την ακολούθησε στα μπουλούκια», είπε ο τραγουδιστής και συνθέτης.

Τέλος, ο ίδιος περιέγραψε το «τραύμα» που του άφησε η πρώτη του εμφάνιση στη σκηνή. «Είχαν μία παράσταση σε ένα θερινό κινηματοθέατρο, στη Θεσσαλονίκη. Ήμουν πέντε ετών τότε και έπαιζαν Γενοβέφα. Στη Γενοβέφα υπάρχει ένα παιδάκι. Το παιδάκι που έπρεπε να είναι στην παράσταση δεν ήρθε και όλοι κοιτούσαν καχύποπτα τη μαμά μου για να βγω εγώ στη σκηνή. Εγώ ήμουν στα καμαρίνια και περίμενα τη μαμά μου και τον μπαμπά μου. Τελικά έπεισαν τη μητέρα μου να με βγάλει στη σκηνή. Η μητέρα μου είχε τρομερά νεύρα, δεν ήθελε, ο πατέρας μου είχε πολύ χιούμορ. Σε όλη τη διάρκεια της παράστασης με αγριοκοίταγε η μητέρα μου μην τυχόν και μου άρεσε. Πήρα ένα τρομερό χειροκρότημα για μία κίνηση και όταν κατέβηκα από τη σκηνή μου είπε η μητέρα μου "αυτό που έκανες δεν θα τολμήσεις να το ξανακάνεις"», εξομολογήθηκε ο Χρήστος Θηβαίος χωρίς να κρύψει ότι εκείνου του άρεσε επάνω στη σκηνή. Εξήγησε δε ότι οι γονείς του είχαν ζήσει πολύ άγριες καταστάσεις και η μητέρα του δεν ήθελε να τις ζήσει και εκείνος.