Μενού
Marina Satti Eurovision
Η Μαρίνα Σάττι στη Eurovision 2024 | AP Photo/Martin Meissner
  • Α-
  • Α+

Η Μαρίνα Σάττι και η ομάδα που την πλαισίωνε στον 68ο διαγωνισμό της Eurovision επέστρεψε στην Αθήνα το βράδυ της Κυριακής (12/05) μετά την 11η θέση που κατέλαβε στον τελικό της διοργάνωσης και μετά από περίπου μία εβδομάδα παραμονής στο Μάλμε της Σουηδίας.

Η εκπρόσωπος της Ελλάδας εμφανίστηκε χαμογελαστή και ευδιάθετη, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ και δήλωσε ότι θα χρειαστεί δύο χρόνια για να αφομοιώσει αυτήν την μοναδική εμπειρία όπως την χαρακτήρισε.

Για το αποτέλεσμα και την 11η θέση δήλωσε ότι ήταν αυτό που περίμενε πάνω - κάτω όλη η αποστολή και εμφανίστηκε χαρούμενη για την υψηλή ψηφοφορία του κοινού και για το 12άρι που πήρε.

«Αυτό που με χαροποίησε αρκετά είναι ότι ειδικά τις τελευταίες μέρες που ο φόρτος της δουλειάς είχε σχεδόν ξεφύγει, είχα μια αγωνία για το αν θα καταφέρω να το φέρω εις πέρας. Χάρηκα που εν τέλει η παρουσίαση στον τελικό ήταν καλή», είπε χαρακτηριστικά.

Διάψευση για την ασθένειά της

Τέλος, διέψευσε τα περί ασθένειάς της και είπε πως δεν ήταν ποτέ τόσο βαριά όσο έγραφαν τα μέσα ενημέρωσης. Δεν είχε πυρετό στον ημιτελικό απλά ένα μικρό κρύωμα.

Την Μαρίνα Σάττι συνόδευαν οι παρουσιαστές της βραδιάς Eurovision στην ΕΡΤ1 αλλά και ο Φωκάς Ευαγγελινός, όπως και οι χορευτές.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA