Η Μαρίνα Σάττι θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διαγωνισμό της Eurovision το 2024 και όπως έγινε γνωστό από την εκπομπή «Super Κατερίνα», έχουν συγκεντρωθεί συνολικά 150 τραγούδια για να τα ακούσει η Μαρίνα Σάττι και να επιλέξει αυτό που θα τραγουδήσει στη σκηνή του 68ου ευρωπαϊκού διαγωνισμού τραγουδιού.
Όπως ανέφερε ο Γιάννης Πουλόπουλος στην εκπομπή του Alpha, ανάμεσα σε αυτά είναι και το τραγούδι που ετοίμασε για τη γνωστή τραγουδίστρια η ομάδα που έγραψε το Euphoria και το Tattoo της Loreen.
Ο Δημήτρης Στάσσος, ο Έλληνας συνθέτης και παραγωγός των νικητήριων τραγουδιών της Lorreen μίλησε στη Super Κατερίνα.
«Είδα ότι ψάχνουν κομμάτι για τη Μαρίνα Σάττι, πήρα τηλέφωνο τους είπα την ιδέα μου, άρεσε και από εκεί και πέρα άρχισε η δουλειά. Στα αγγλικά είναι, ακόμα δεν έχουμε ελληνικό στίχο».
«Σκοπεύουμε να βάλουμε και ελληνικό στίχο, θα ήθελα να γράψει τον ελληνικό στίχο η Μαρίνα, αυτός είναι ο στόχος μου». «Το τραγούδι που γράφουμε, είναι urban, hip hop αλλά έχει έθνικ στοιχεία, είναι και ποπ. Έχει φλογέρα και κάποια άλλα όργανα μέσα».
- Πυροβολισμοί σε ΕΦΚΑ: Αυτός είναι ο 89χρονος «πιστολέρο» - Τι ρούχα φορά σύμφωνα με μαρτυρίες
- Από gamer, επίδοξος δολοφόνος του Τραμπ: Τι αποκαλύπτουν τα social media του 31χρονου δασκάλου
- «Ακόμα και εμείς οι Βούλγαροι πάμε Ελλάδα» - Διαφήμιση του βουλγαρικού τουρισμού κατέληξε σε φιάσκο
- Έμεινε άυπνος για 11 μέρες, έσπασε το Ρεκόρ Γκίνες, αλλά άρχισε να πληρώνει το τίμημα 30 χρόνια μετά
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.