Μενού
Sadahzinia 
Sadahzinia  | NDP Photos
  • Α-
  • Α+

Ο Μιχάλης Μυτακίδης, ο BD Foxmoor των Active Member, έκανε επίθεση μέσω των social media στους συντελεστές της συναυλίας στην Τεχνόπολη το βράδυ της περασμένης Τρίτη (12/9), με τα βέλη του να πηγαίνουν ξεκάθαρα τόσο προς τον διοργανωτή, Σπύρο Γραμμένο, όσο και προς την «καλεσμένη» του Sadahzinia. Αφορμή στάθηκε η ερμηνεία του τραγουδιού «Σκιάχτρο» που είπαν μαζί στη σκηνή, με τον BD Foxmoor να κάνει λόγο για «σαλτιμπάγκους με τιράντες» και «ντροπή».

Κανείς από τους δύο «θιγόμενους» δεν έσωσε άμεση απάντηση, ωστόσο ως τέτοια μπορεί να ληφθεί η φωτογραφία που ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram η Sadahzinia.

Εκεί η άλλοτε συνοδοιπόρος του BD Foxmoor στη ζωή και τη σκηνή, Sadahzinia, «πόσταρε« φωτογραφία της με τον Σπύρο Γραμμένο, για τον οποίο έγραψε μεταξύ άλλων πως «Δεν είναι εύκολο να κλαις και να γελάς ταυτόχρονα με την ίδια ζεστασία στην καρδια κι ο Σπύρος το καταφέρνει».

Η ανάρτηση του BD Foxmoor

Η κοινή παρουσία του Σπύρου Γραμμένου με τη Sadahzinia στη σκηνή, σε συναυλία του πρώτου, έφερε την αντίδραση του BD Foxmoor. Μέσα από τον λογαριασμό των Active Member στο Facebook έγραψε: «Το είδαμε κι αυτό. Σαλτιμπάγκοι με τιράντες να λένε το "Σκιάχτρο" κι άλλα με μουσικές και στίχους δικούς μου στο "Τεχνόπολις"» έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση και συνέχισε «Σήμερα ντρέπομαι πολύ για όσα μοιράστηκα χρόνια τώρα με όλους. Μακάρι να προκάμω να πάρω εκδίκηση».

Σκιάχτρο: Η ερμηνεία από Γραμμένο και Sadahzinia

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA