Μενού
Maneskin
Maneskin | Evan Agostini/Invision/AP
  • Α-
  • Α+

Οι Maneskin έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα το ερχόμενο καλοκαίρι στα πλαίσια του EJEKT Festival 2024

Το συγκρότημα από την Ιταλία που έχει χαρακτηριστεί ως «το απόλυτο φαινόμενο της παγκόσμιας μουσικής σκηνής» έρχεται για πρώτη φορά στη χώρα μας στις 23 Ιουλίου στο ΟΑΚΑ Ρ5, ως headliner του φετινού EJEKT, για να ερμηνεύσουν μπροστά στο ελληνικό κοινό τις μεγάλες επιτυχίες τους.

Από τη στιγμή που κέρδισε τον διαγωνισμό της Eurovision το 2021, το ιταλικό συγκρότημα «έχει παρασύρει σαν τυφώνας τα πάντα και έχει κάνει το κοινό να παραληρεί απ΄άκρη σε άκρη του πλανήτη», θυμίζοντας εποχές από το παρελθόν, όταν οι καλλιτέχνες ήταν πραγματικά είδωλα για τους οπαδούς τους. 

Μάλιστα, σε συναυλία των Maneskin είχε δώσει το «παρών» μέχρι και η Αντζελίνα Τζολί με την κόρη της, Σιλό, η οποία είναι φαν του συγκροτήματος που σε μικρό χρονικό διάστημα μετράει -μεταξύ άλλων- δισεκατομμύρια streams σε όλες τις πλατφόρμες, headliners στα μεγαλύτερα φεστιβάλ του πλανήτη, sold out περιοδείες, πολυπλατινένια singles, βραβεία MTV, υποψηφιότητα για Grammy.

Δεν είναι τυχαίο που η Victoria, ο Damiano, ο Thomas και ο Ethan έχουν κερδίσει τον τίτλο του «συγκροτήματος που θα σώσει τη ροκ μουσική», καθώς έχουν δημιουργήσει ένα παγκόσμιο ρεύμα ενδιαφέροντος από το νέο κοινό για την κιθαριστική μουσική, αλλά και το αντίστοιχο lifestyle.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA