Μενού
madonna
Μαντόνα | (AP Photo/Kin Cheung)
  • Α-
  • Α+

Ένα απρόοπτο είχε η Μαντόνα επί σκηνής, αλλά η βασίλισσα της ποπ δεν πτοήθηκε καθόλου και το αντιμετώπισε με γέλια παρά το γεγονός ότι από τη μια στιγμή στην άλλη βρέθηκε στο πάτωμα. 

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στο Σιάτλ στο πλαίσιο της περιοδείας «Celebration» και ενώ η Μαντόνα τραγουδούσε το «Open your Heart», ένας χορευτής έπρεπε να τη σύρει μαζί με την καρέκλα της. 

Ωστόσο, ο χορευτής έχασε την ισορροπία του, έπεσε κάτω και μαζί του έπεσε και η Μαντόνα, η οποία, όμως, δεν έχασε την ψυχραιμία της, αλλά αντίθετα γύρισε μπρούμυτα, ξέσπασε σε γέλια και συνέχισε να τραγουδάει μέχρις ότου ένας άλλος συνεργάτης της τη βοηθήσει να σηκωθεί. 

Η Μαντόνα προσπάθησε να συνεχίσει κανονικά με την εμφάνισή της, αλλά το απρόοπτο επί σκηνής την έκανε να ξεχάσει τα λόγια του τραγουδιού, με την ίδια να το παραδέχεται χαμογελώντας στο κοινό και λέγοντας: «Σκ*τ*, ξέχασα τα λόγια».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA