Μενού
Marina Satti
Screenshot/YouTube
  • Α-
  • Α+

Αμέσως μετά την μάλλον περιπετειώδη συμμετοχή της στην Eurovision η οποία της εξασφάλισε, παρά την καλή της παρουσία, τη μάλλον απογοητευτική 11η θέση, η Μαρίνα Σάττι επέλεξε να βγάλει το άλμπουμ της με τίτλο «P.Ο.P» που δηλώνει το ακρωνύμιο «Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης».

Πρόκειται για ένα μείγμα ελληνικών pop τραγουδιών με ethnic και παραδοσιακούς ήχους. Ανάμεσα σε πολλά άλλα κομμάτια, μεταξύ αυτών είναι και το ZARI, ξεχωρίζει και το Mixtape. 

Ήδη από τις πρώτες ώρες της κυκλοφορίας του, το “P.O.P.” έχει γίνει viral σε όλα τα social media και αυτό δεν αφορά μόνο την ελληνική πραγματικότητα από ό,τι φαίνεται. 

Με ένα ποστ που έκανε η ίδια στο προφίλ της στο Facebook δηλώνει εντυπωσιασμένη για το γεγονός ότι το άλμπουμ της είναι ανάμεσα στα 10 πρώτα του παγκόσμιου chart του Spotify, όπου το όνομά της φιγουράρει ανάμεσα σε τεράστια ονόματα της μουσικής βιομηχανίας, όπως η Billie Eilish και ο Childish Gambino.

 

 

Φαίνεται ότι η πορεία της θα είναι ακόμα πιο ανοδική μέσα στις επόμενες ημέρες.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA