Πρώτη μέρα της ελληνικής «εκστρατείας» των Coldplay το Σαββατο (8/9) στο ΟΑΚΑ, με τον τραγουδιστή της μπάντας Chris Martin, να ξετρελαίνει το ελληνικό κοινό «πετώντας» μία φράση στα ελληνικά.
Μπροστά σε πάνω από 60.000 άτομα που «βύθισαν» το στάδιο, ανάμεσά τους ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη Μαρέβα και ο Στέφανος Κασσελάκης με τον Τάιλερ, ο Martin μίλησε ελληνικά, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του για την ευκαιρία αυτής της συναυλίας.
«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε εδώ. Ευχαριστούμε! Είμαστε ευγνώμονες», φώναξε από το μικρόφωνο, με το κοινό να ξεσηκώνεται και να ξεσπά σε έντονα χειροκροτήματα.
- Αδιανόητο περιστατικό στο τραμ: Νεαροί παρενοχλούσαν επιβάτες με ερωτικό βοήθημα
- Ορεινή Μέλισσα: «Ήλπιζα να έχω γεννηθεί σε έναν καλύτερο κόσμο» – Η εξομολόγηση που ανησύχησε το διαδίκτυο
- Τατσόπουλος κατά Νατσιού για τη θεωρία της εξέλιξης: «Αυτός ο ανεκδιήγητος τύπος...»
- Οργή με το νέο σποτ του ΕΟΠΑΕ για την απεξάρτηση: Πώς υποβαθμίζει φορείς με ιστορία ετών
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.